Mazda CX-9 facelift debuteaza la New York

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 23.03.2009
Mazda va prezenta la Salonul Auto de la New York, in premiera mondiala, versiunea revizuita a SUV-ului CX-9.

Mazda va aduce la Salonul Auto de la New York, in premiera mondiala, facelift-ul modelului CX-9, fratele mai mare al crossover-ului CX-7, care se vinde deja la noi in tara.

Japonezii nu au gandit multe modificari pentru SUV-ul lor cu sapte locuri, principalele deosebiri de ordini estetic, observate la exterior, fiind grila in ton cu cea folosita pe RX-8, MX-5 si Mazda3, farurile si proiectoarele noi si spoilerele revizuite.

Comunicatul de presa publicat de oficialii niponi nu tradeaza foarte multe detalii, insa noul CX-9 ar urma sa beneficieze de suspensii revizuite si de o rigiditate imbunatatita. Sub capota se vor opera schimbari la nivelul propulsorului pentru a imbunatati consumul de carburant si performantele finale.

Alaturi de noul CX-9, constructorul japonez va expune la New York faceliftul pregatit pentru Mazda CX-7 si noua generatie Mazda3 MPS.

via | Worldcarfans

Comentarii (1)

  • alinpatratanu
    mazda.cx7.falcelift.suv.mazda.cx9.suv.falcelift.mazda3.mps.coupe
    toate 3 im plac si sunt frumoase .etc
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru