Mercedes a lansat pachetul AMG pentru S-Klasse si CL

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 15.04.2009
Mercedes-Benz a lansat un pachet sport AMG pentru modelele din gama S-Klasse si CL.

Mercedes-Benz a lansat in premiera un pachet sport AMG pentru gamele S-Klass si CL. Acest pachet contine jante de aliaj usor de 19 inch si diferite elemente estetice, prezente atat la interior, cat si la exterior. Kit-ul de caroserie AMG contine o buza pentru spoilerul fata cu fante de aer marite si mareste impactul vizual al modelelor S-Klasse si CL.

Bara spate a celor doua modele a primit o fusta cu o insertie neagra, care integreaza cele doua evacuari dreptunghiulare din inox. Lateralul acestor modele este completat de pragurile laterale AMG si de jantele AMG de 19 inch. Optional, AMG ofera jante de aliaj usor de 20 inch, echipate cu cauciucuri de 255/35 si 275/35. Toate modelele CL si S-Klasse echipate cu pachetul sport AMG primesc discuri de frana perforate si etrieri vopsiti in argintiu, care sunt stantati cu sigla Mercedes-Benz.

Interiorul modelelor echipate cu pachetul sport AMG contine ornamente din lemn si piele, iar volanul este imbracat intr-o combinatie de lemn si piele. Covorasele de la interior sunt fabricate din velur si au stantate sigla AMG.

Pedalele sport sunt fabricate din otel inoxidabil polisat si au mici tinte din cauciuc, pentru o aderenta mai buna.

Pachetul sport AMG este disponibil pentru toate modelele S-Klasse, indiferent daca acestea sunt in versiunea cu ampatament marit sau nu, precum si pentru CL 500 si CL 500 4Matic. Pretul acestui pachet variaza intre 5.831 si 7.973 euro, inclusiv TVA. Noile pachete sport AMG vor fi disponibile incepand cu luna iunie. Ulterior, modelele E-Klasse, E-Klasse Coupe si C-Klasse vor putea fi echipate cu acest pachet sport AMG.

Via | AutomobilesReview

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru