Mercedes a lansat SL Night Edition si SLK Grand Edition

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 13.01.2010
Mercedes-Benz ofera doua editii speciale ale lui SL si SLK. Cele doua beneficiaza de ornamente si materiale speciale, precum si de nuante exclusiviste de culori.

Mercedes-Benz a lansat cate o editie speciala a modelelor SL si SLK. Acestea poarta numele Night Edition si Grand Edition si beneficiaza de numeroase elemente suplimentare la interior si la exterior. Ambele editii speciale beneficiaza de o nuanta de vopsea designo, SL primind nuanta magno night black, iar SLK primind nuanta grafit.

Mercedes SL Night Edition beneficiaza de jante AMG de 19 inch cu cinci spite, realizate din aliaj usor. Jantele acestui model sunt finisate in doua tonuri, care sunt puse in valoare de un lac extrem de lucios. Etrierii fata au fost vopsiti in argintiu si poarta logo-ul Mercedes-Benz. Blocurile optice au primit un fundal negru, iar stopurile au primit o tenta fumurie. Interiorul lui SL a primit piele nappa neagra si ornamente cromate. Cusaturile de la scaune sunt realizate cu ata rosie si au o broderie in forma de sageata. Pe langa acestea, Mercedes SL Night Edition a primit si un volan sport vopsit in negru, alaturi de o maneta a schimbatorului de viteze imbracata in piele de aceeasi culoare si de un plafon vopsit tot in negru.

SLK Grand Edition este echipat cu jante din aliaj usor de 18 inch, care au un design cu cinci spite.

Capota acestui model are aripioare argintii, iar partea frontala beneficiaza de blocuri optice cu tenta fumurie. La interior, editia speciala a lui SLK beneficiaza de sistemul Airscarf in standard, iar noile scaune al acestui model sunt imbracate in piele gri, care este cusuta in acelasi mod precum cea din SL. In functie de versiunea de echipare, SL Night Edition costa intre 3.700 si 5.200 de euro in plus fata de standard, pe cand SLK Grand Edition are un pret mai mare decat versiunea standard cu 2.300-3.500 de euro, in functie de versiunea de echipare. Nuanta de vopsea designo magno night black costa 3.640 de euro in plus, pe cand designo graphite costa 1.800 de euro in plus.

Via | Carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru