Mercedes-Benz C63 AMG Performance Studio Edition pentru piața japoneză

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Sambata, 09.06.2012
După ce ieri am aflat de versiunea Mercedes-Benz SLS Matte Edition pentru piața japoneză iată și modelul C63 AMG Performance Studio Edition.

Mercedes-Benz își răsfață clienții din Japonia. După ce am putut vedea cum arată versiunea Mercedes-Benz SLS AMG Matte Edition, iată că din luna noiembrie vor primi și o ediție specială a puternicului C63 AMG.

Mercedes C63 AMG Performance Studio Edition este numele oficial al versiunii. Regăsim tema vopsea mată neagră cu elemente roșii la exterior. Acestă temă este numită Designio Magno Night Black. Aceaiși nuanță este aplicată și pe jantele de 19 inch cu elemente roșii. Interiorul Designio a fost finisat în piele roșie Nappa. Aceasta se regăsește pe bord, cotieră, consola centrală, fețele de ușă și, bineînțeles, pe volan. Modelul special mai primește un display AMG Comand ce furnizează date de cronometrare pe tur, putere, cuplu și forțe G.

Jantele au 19 inch, iar motorul V8 de 6.2 litri a primit câțiva cai putere în plus pentru a ajunge la 480 CP. Cuplul motor are acum 600 NmAceastă versiune va putea fi cumpărată de clienții japonezi începând cu luna noiembrie a acestui an pentru echivalentul a 154.400 euro.

Via | worldcarfans

Comentarii (1)

  • 154 de mii de euro ? Cu banii aia cumperi un M5 full si nu se compara. Nu face banii C-ul.....
    10 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru