Mercedes CLK Shooting Brake Concept vine la Paris

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 05.09.2008
Mercedes va aduce la Paris un concept care va anticipa noua generatie a modelului CLK.

Pana si cei mai neinsemnati constructori auto vor fi prezenti cu o premiera la Salonul Auto de la Paris, ceea ce inseamna ca marile nume din industrie vor incerca pe cat posibil sa fie in centrul atentiei. Mercedes este un exemplu concret, constructorul german urmand sa dezvaluie la standul sau un concept complet nou botezat CLK Shooting Brake.

Debutul acestuia va anticipa lansarea noii generatii CLK, in variantele coupe si cabriolet, asteptate sa debuteze la mjlocul anului viitor. Desi nu exista informatii sau fotografii oficiale, din surse anonime conceptul va fi un coupe cu trei usi si cu o parte posterioara mult alungita. Desi noul Shooting Brake va introduce probabil un design provocator, versiunea de productie asteptata in 2009 va pastra liniile traditionaliste Mercedes.

Pana la debutul oficial de la Paris nu putem insa decat sa speram ca cineva va rupe embargoul si va publica fotografii ale conceptului mult mai devreme.

via | CarScoop

Comentarii (6)

  • SHOOTING BRAKE???
    Asta nu este si numele folosit de Audi?
    0 0
  • Dar cel din imagine e deocamdata CLK...
    ...
    0 0
  • Crysty
    Mercedes
    Mai fanilor ! Bolidul din imagine nu este CLK! Este CL ! Pana se hotaraste sa scoata audi acest concept poate ca Mercedes inregistreaza vanzari record!
    0 0
  • lasa-i Crysty, asta dovedeste cat de "cunoscatori" sunt majoritatea care comenteaza pe aici :)
    0 0
  • @cgc - shooting brake este un design de caroserie in 2 portiere desteptule, cei de la Audi au avut o lipsa totala de inspiratie cand l-au denumit asa; pentru informatia ta masini bazate pe acest stil sunt BMW Z3, Volvo C30, Jaguar XJS si lista continua
    0 0
  • just cool
    prieteni
    in aceasta poza ne este prezentata marca cl...
    adica confort si lux...doar pentru cunoscatori...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru