Salonul Auto de la Frankfurt 2013

Mercedes GLA - primele schiţe ale modelului de serie

Publicat Luni, 12.08.2013
de Bogdan Mirică
Comenteaza 1
Mercedes GLA - primele schiţe ale modelului de serie - Poza 1
Mercedes GLA - primele schiţe ale modelului de serie - Poza 2
Mercedes a publicat două schiţe ale viitorului GLA, crossover-ul compact pe care nemţii îl vor dezvălui la Salonul de la Frankfurt în versiunea de serie.

După ce a dezvăluit conceptul GLA în cadrul Salonului Auto de la Shanghai, în primăvara acestui an, Mercedes este tot mai determinat să ofere publicului un SUV de talia lui Audi Q3 şi BMW X1.

Constructorul german este pregătit să dezvăluie o versiune de producţie a viitorului GLA chiar în toamna acestui an, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt. Pentru a pregăti terenul, dar şi pentru a atrage atenţia fanilor, Mercedes a publicat astăzi pe contul său de Facebook două schiţe ale viitorului GLA. SUV-ul compact este promovat sub sloganul: „Ramâneţi pe recepţie! Vine ceva!”.

Pentru a atrage publicul, dar şi pentru a fura din clienţii unor modele care se bucură deja de popularitate, Mercedes va miza pe un design îndrăzneţ, extrem de agresiv, influenţat de cel al actualului A-Klasse. Nu vor lipsi bosajele mai largi, eleronul montat pe hayon, grila frontală cu doar două baghete cromate şi interiorul preluat de la A-Klasse.

Urmareste Automarket
Gama de motorizări va fi de asemenea preluată de la compacta premium, incluzând aici toate unităţile diesel şi benzină.
Nu este exclus să vedem şi unitatea 1.5 dCi, de provenienţă Renault, având în vedere dimensiunile reduse ale modelului. De asemenea, se vehiculează şi prezenţa unităţii turbo de 2.0 litri benzină, capabilă să ofere 360 de cai putere şi să dea naştere unei versiuni GLA45 AMG.

via wcf


Comentarii (1)

  • Vasilica
    Daca nu ii pune un 1.5 dci asta nu mai e mercedes.
    7 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru