Mercedes investeste 21 miliarde $ in noi tehnologii

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 17.04.2008
Dieter Zetsche, CEO Daimler, a declarat ca se vor face investitii gigant in dezvoltarea tehnologiilor pana in 2010.

Esential

21 miliarde de dolari este planul de investitii Mercedes in dezvoltarea de noi tehnologii.

Mercedes este un brand recunoscut ca fiind unul dintre pionerii tehnologiilor revolutionare din lumea auto. Diriguitorii celebrei companii germane vor sa pastreze acest statut de invidiat si pregatesc investitii masive si cercetare si dezvoltare.

Dieter Zetsche, CEO Daimler, a declarat la intalnirea anuala a actionarilor ca exista mai multe cai care merita sa fie exploatate pentru dezvoltarea tehnologiei de maine. Zetsche a explicat actionarilor ca trebuiesc facute investitii in mai multe sisteme aflate in cercetare, neexistand o singura tehnologie superioara, ci mai multe cai catre dezvoltarea automobilului.

In orice caz, Mercedes va investi pana in 2010 in dezvoltarea tehnologica circa 21 miliarde de dolari. Inginerii si cercetatorii companiei din Stuttgart duc o lupta pe mai multe planuri. Mercedes a avansat cercetarile asupra tehnologiei celulelor de combustibili dar si asupra dezvoltarii bateriilor electrice.

Zetsche i-a asigurat pe actionari ca investitiile imense vor fi usor absorbite de cresterea vanzarilor pe piete ca Brazilia, Rusia, China sau India.

Taguri: Mercedes

Comentarii (7)

  • BASINEL CU GAZ DE RUSI
    FRAIERE KAGEBUSA
    INDIA CHINA JAPAN RUSIA ASTEPT PROVINCIA
    0 0
  • AndreiRN
    Ar cam fi timpul
    Pai ar cam fi timpul ca au ramas cam in urma si doar numele ii mai sustine dar cu masini/componente de proasta calitate facute in Polonia si alte parti prea multe MBZ raman in strada sau ajung de tinere la cimitirul de masini.Toyota si Hyundai le cam da clasa la anumite categori.
    0 0
  • AndriSLR
    bRAVO
    Bravo Mercedes ramai in continuare cel mai avansat si cel mai de incredere auto din istorie !Keep going !
    0 0
  • zarnesteanu
    andreirn, te mai intreb odata
    Cate mercedesuri ai condus pana acuma?
    0 0
  • Cristian
    Daimler uber alles
    Daimler AG este concernul care investeste cel mai mult in cercetare si dezvoltare indiferent de domeniul de activitate,devansand firme precum Toyota,Microsoft sau Pfizer.Cifra anuala alocata dezvoltarii de noi tehnologii depaseste 5 miliarde euro.
    0 0
  • AndriSLR
    Ca sa stii!
    Din 1994 pina astazi am avut 9 mercedesuri tote de incredere,acum conduc un clk fenomenal de fantastic !
    0 0
  • PRO MERCEDES
    Nu fiti copii
    Cand o sa vedeti Toyota, Hyundai,sau alte marci cu 1.100.000km si sa functioneze in continuare fara reparati la motor atunci sa ziceti si voi ca au ajuns la nivelul acestei marci MERCEDES, doar ca atunci mercedes vor avea masini zburatoare. Pa copilasi.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru