Mercedes va colabora cu Google pentru a-şi îmbunătăţi sistemele de navigaţie

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 16.01.2012
Mercedes a încheiat recent un parteneriat cu Google, pentru a îmbunătăţi sistemele de navigaţie existente în prezent pe modelele germane.

Deşi toată presa auto şi-a concentrat atenţia asupra Salonului auto de la Detroit, Mercedes nu a putut lipsi de la târgul tehnologic CES, desfăşurat anual la Las Vegas. Prezenţi oficial, alături de alţi constructori de profil ca Audi şi Ford, cei de la Mercedes s-au folosit de eveniment pentru a anunţa o colaborare cu gigantul informatic Google.

Cele două companii vor colabora pentru dezvoltarea unor sisteme de navigaţie capabile să folosească hărţile Google. Inginerii germani vor încerca să introducă la bordul modelelor sale premium cele mai noi aplicaţii dezvoltate pentru Google Maps. Nemţii vor avea acces la performanţele gigantului şi vor beneficia printre primii de cele mai noi tehnologii pe care americanii le vor descoperi în următorii ani.

Noul parteneriat vine după o mai veche colaborare între Mercedes şi Google, datată încă din 2007. Atunci Mercedes lansa în SUA programul Google Send-to-Car, aplicaţie care permitea transmiterea unor destinaţii sistemului de navigaţie de pe dispozitive externe.

Rodul noului parteneriat dintre Mercedes şi Google se va materializa în al doilea trimestru al acestui an.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru