Mercedes va dezvalui noul E-Klasse saptamana viitoare

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 06.01.2009
Mercedes a anuntat oficial ca noua generatie E-Klasse isi va face debutul oficial chiar de saptamana viitoare.

Mercedes va aborda cu indrazneala noul an, gama sa imbogatindu-se la sfarsitul lui 2008 cu noua generatie a modelului E-Klasse. Desi nu publicase oficial data lansarii noului sedan, Mercedes a revenit cu un comunicat in care elucideaza misterul.

Fanii constructorului din Stuttgart vor putea sa se bucure de noul E-Klasse chiar de saptamana viitoare cu mult inainte de Salonul Auto de la Geneva, unde sedanul ar urma sa debuteze live.

Nemtii se pregatesc astfel sa isi revina dupa ultimele luni in care vanzarile au scazut ingrijorator si in Europa si in America de Nord. Astfel, vanzarile actualei generatii E-Klasse au scazut la nivel global cu aproximativ 23% in primele 11 luni ale lui 2008, comparativ cu aceeasi perioada a lui 2007. Mai mult decat atat, in Europa de Vest, vanzarile au scazut cu 30% in aceeasi perioada.

Vanzarile noului E-Klasse vor demara in luna martie a acestui an mai intai in Europa, sedanul nemtesc urmand sa isi faca aparitia si pe celelalte continente in lunile ce vor urma.

via | WorldCarFans

Comentarii (3)

  • Robert
    Are you sure ?
    Din ce-am citit eu in WorldCarFans.com reiese ca lansarea noii generatii de E-Klasse va avea loc SAPTAMANA VIITOARE si nu cu o saptamana inaintea Salonului Auto de la Geneva .
    0 0
  • pentru Robert
    Multumim! S-a corectat.
    0 0
  • tatiana
    bravo
    supeeeeeeeeeeeeer
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru