Michelin: pantofi speciali pentru sofat

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 29.11.2007
Michelin a creat o colectie speciala de pantofi pentru sofat. Acestia costa intre 60 si 120 de euro.

Esential

60 de euro este pretul de start la care vor putea fi achizitionati pantofii Michelin.

De cate ori nu v-ati simtit piciorul prea greu sau, dimpotriva, prea usor si ati avut nevoie de foarte mult timp sa va acomodati cu pedalele de acceleratie, frana si ambreiaj dupa ce ati schimbat incaltamintea? Ei bine, Michelin s-a gandit la aceasta problema si promite sa o rezolve in stilul caracteristic, printr-o colectie speciala de incaltaminte casual dedicata mai ales soferilor. De ce? Pentru ca, spun ei, noua gama de incaltaminte Michelin permite un "simt" al pedalelor evident imbunatatit prin intermediul talpii indelung gandite, analizate si construite.

Desi ar putea parea la prima vedere, cauciucul de pe talpa pantofilor Michelin nu este de aceeasi factura cu cel utilizat la constructia pneurilor, chiar daca inginerii francezi au lucrat extensiv la proiectul "pantofi de sofat". Nu ne pricepem foarte mult la pantofi si la modul in care acestia sunt construiti, insa putem afirma fara a gresi ca forma acestora este numai buna atat pentru oras cat si pentru o iesire de seara in tinuta casual.

Nu este prima incercare a unui constructor de pneuri de a produce pantofi, Goodyear aliindu-se cu celebra marca Adidas pentru a crea o la fel de celebra gama de incaltaminte. De altfel, tot Adidas a stat la baza unei alte colaborari de acest tip, cu Porsche Design, gama de pantofi de sofat care a iesit atunci pe piata putand fi achizitionata pana nu demult chiar si in Romania.

Noua gama Michelin nu este pusa inca in vanzare, insa la momentul inceperii vanzarilor aceasta va avea preturi cuprinse intre 60 si 120 de euro.

Taguri: Michelin

Comentarii (18)

  • sunrise
    vreau si eu :)
    dar e nevoie si de o forma mai feminina.
    0 0
  • he he
    "sa va acomodati cu pedalele de acceleratie" - 'or fi mai multe pedale de acceleratie la o masina? :))
    0 0
  • :)
    asta chiar e tare ce ar trebui sa se mai inventeze sferul care iese din volan:)
    0 0
  • pentru uscat
    Frumosi dar numai pentru uscat, talpa vorbeste de la sine.
    0 0
  • dimineatza @TryMe
    " sa va acomodati cu pedalele de acceleratie, frana si ambreiaj " mda..ce chestie..poate e dimineatza si nu ai inteles tocmai bine contextul ;))
    0 0
  • florin@
    intre intre
    Daca ai masina nu cred ca te chinui sa umbli prin ploaie prea mult, asta daca nu cumva te gandesti sa torni apa in masina sa experimentezi senzatia :)
    0 0
  • Not 4 romania
    Pentru Romania trebuie pantofi speciali pentru impins pedalele de la dacie, dar care sa aiba si aderentza la peretii gropilor atunci cand iese omu din masina. Ceva coltari eventual...
    Si, vorba lu' "sunrise", trebuie si pantofi cu tocuri ca si femeile conduc (sau ne conduc ? :-?)
    0 0
  • in trecere
    for not 4 romania
    femeile conduc; barbatii sofeaza :)
    0 0
  • corect
    femeile sunt mai egale decat barbatii :P deci... n-au nevoie de pantofi speciali pt ca au shofer :D
    0 0
  • Victor
    .....
    nu va suparati, domnul care critica gramatica articolului, dar aici chiar nu aveti dreptate pentru ca spune "pedalele de acceleratie,frina si ambreiaj" deci face o anumeratie iar cuvintul este pus la plural fiindca se refera la toate cele 3 pedale... Si oricum va spun ca sunt anumite masini sau mai bine zis utilaje care intr-adevar au 2 pedale de acceleratie...
    0 0
  • NU CUMPARA
    NU CUMPARA
    ce-i mai bun sunt aea de la Puma .... Pma ferarri ... shi in general ... adidashi care sunt mulati pe picior ... aea sunt foarte buni .. shi ushori in acelashi timp ... nu tractoarele astea ...
    0 0
  • sparco omp
    Da de sparco ,omp,gg,stand21 ,alpinestar ce ziceti ,sa vedeti acolo senzatii .
    0 0
  • cool
    arata super tare ... nota 10 ... "AutoMarket" faceti un concurs cu astfel de premii ? ;;)
    0 0
  • andrei
    super
    cei albi arata destul de bine...despre restu ma abtin :)
    0 0
  • Sanchi !!!
    Pantofi de fitze. Poate sunt buni la ei, unde fac naveta 80-100 km pe zi da' la noi unde stai la semafor de te uita sfintii ce sa faci cu ei ? Si daca umbli in costum toata ziua ?
    0 0
  • AndreiRN
    Offfff
    Nu mai stiu firmele cum sa scoata bani din buzunar de la fraieri. Pe un pantof de 10 euro facut in china au scris Michelin si vor 100.
    Sunt multi fraieri care dau.
    0 0
  • robertt_rct
    pantofi.....
    arata super! intr-adevar costul lor de productie este undeva la 10 euro, restul este brand-ul, ca la orice firma mare: Nike, Adidas etc... cu toate astea eu sunt interesat! de unde se pot achizitiona? stie cineva?
    0 0
  • Gica Contra
    Unde se gasesc si in Romanica. In occident este plina piata de driving soes si nu numai de la michelin. M-am saturat sa-imi alunece ambreiajul pe talpa si sa stau sa-l agat cate odata ca pisica. Sunt buni mai ales pe vreme umeda cand o talpa obisnuita devine alunecoasa.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru