Mini personalizeaza 8 masini pentru summit-ul G8

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 03.07.2008
Opt exemplare Mini vor fi prezente la summit-ul G8 purtand pe acoperis steagul tarilor membre.

Cei mai multi constructori auto cauta sa isi promoveze modelele prin intermediul unor evenimente cu acoperire mondiala. Fie ca este vorba de Audi la Jocurile Olimpice sau de Hyundai si Kia la Campionatul European de Fotbal, toate marile branduri isi asociaza numele cu turnee internationale sau competitii sportive.

MINI a ales insa sa iasa din tipar prin asocierea imaginii sale cu o intalnire la nivel inalt. Este vorba de editia cu numarul 34 a summit-ului G8 care se va desfasura in Japonia.

Pentru acest eveniment, constructorul britanic a inscriptionat pe acoperisul a opt modele Mini steagurile statelor membre G8. Masinile vor astepta in fata Windsor Hotel Toya, Hokkaido, Japonia, pe toata durata intalnirii.

Taguri: Audi, Hyundai, Kia, Mini

Comentarii (3)

  • Mini-romanu
    Cea mai tare masina mini - Dacia ce face?
    Mini confirma reputatia capatata de cea mai cool masina mini. Nu numai ca are un look fain, tehnica de varf, dar are si consum redus (adicatelea ECO). BMW a stiut ce sa faca.
    Pacat ca si pretul e pe masura competentelor ...

    Sincer, cred ca Dacia (recte Renault, "creatorul auto." - supranume nemeritat in ultimul timp) ar face mai bine sa-si indrepte privirile catre zona claselor mica si mini, ca-i va rupe pe toti Tata cu Nano sau Toyota cu IQ, nu numai ca pret si lejeritate in trafic (parcare mai ales), dar mai ales dpdv al consumului, care incepe sa devina un factor vital nu numai pentru ecologisti dar si pentru cei ingrijorati de cresterea preturilor la carburanti.

    Si pentru parveniti: mai lasati-va de tancuri (adica SUV, SAV, offroad etc.) ca la moda e ecologismul - poate asa mai scapam si noi de super-poluare! Iar manelele sunt deja consacrate drept apanajul incultilor ...

    Sa ne vedem cu bine in trafic - de pe bicicleta, scuter, din Mini, smart, Nano etc.
    0 0
  • cosmin
    eu am vazut ca sunt 9 nu 8
    0 0
  • Mini-romanu'
    @cosmin
    Corect, e greseala automkt, sunt 9 bucatele mini.

    Poate au gresit din cauza mini-ului galben personalizat cu UE :o)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru