Mitsubishi Colt facelift, spionat in premiera

De Catalin Dinu
Publicat Joi, 14.08.2008
Designerii Mitsubishi au adaptat "nasul de rechin" de la Lancer in partea frontala a lui Colt facelift.

Mitsubishi a pregatit un facelift pentru Colt, acesta urmand sa fie prezentat in premiera la Salonul Auto de la Paris. Versiunea revizuita a subcompactului japonez a fost surprinsa in timpul unei sedinte foto in Berlin si se distinge in principal prin partea frontala care imprumuta stilul “nas de rechin” de la noul Lancer Sedan si Sportback.

Cu noul design care completeaza eficienta si fiabilitatea sa, micutul model japonez va fi un concurent serios in Europa pentru Ford Fiesta, Fiat Grande Punto si Toyota Yaris. Designerii celor de la Mitsubishi au reusit sa-i incorporeze cu succes lui Colt facelift partea frontala de la fratele mai mare, restilizandu-i in acelasi timp in partea din spate spoilerul si blocurile optice.

Noua versiune imbunatatita a lui Mitsubishi Colt va fi disponibila pe piata incepand cu luna octombrie, dupa lansarea oficiala de la Paris. De asemenea, este de asteptat ca vanzarile subcompactului japonez sa creasca semnificativ dupa aceasta doza de reimprospatare, fiind impulsionate si de cererea mare pentru automobile de clasa mica.

Via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru