Mitsubishi: "Noul Colt nu va fi un concurent al lui Dacia Sandero"

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 08.02.2011
Oficialii echipei europene a celor de la Mitsubishi spun că noul Colt se va adresa unor clienți diferiți de cei cărora le este adresat Dacia Sandero. "Sunt două concepte diferite", spun oficialii mărcii nipone.

Dacia nu este un concurent pentru Mitsubishi, pentru că cele două mărci se adresează unor clienți complet diferiți. Aceasta este opinia lui Daniel Nacass, directorul de comunicare al mărcii nipone, care a declarat într-o discuție cu Automarket.ro că viitoarea generație Colt, care va ieși pe piață în toamna acestui an, nu își va baza logica pe atingerea celui mai mic preț de pe piață în clasa mică.

"Nu vedem Dacia ca pe un concurent direct. În primul rând, din punctul meu de vedere, Dacia nu se află în același segment. Și spun asta pentru că Sandero este mult prea mare pentru a se bate cu noul Colt. În al doilea rând, nu vom construi modelul nostru pentru a atinge cel mai mic preț posibil. Sund două concepte foarte diferite", crede oficialul mărcii nipone.

Conform declarațiilor lui Nacass, Colt va avea ca adversari direcți modelele clasice ale segmentului B, împotriva cărora noul model de oraș al celor de la Mitsubishi va lupta însă "cu argumente diferite"

Comentarii (4)

  • O intrebare si cateva opinii...
    Nu inteleg cum de va trecut prin cap asemenea intrebare? Colt sa concureze Sandero? Colt nu e un model nou in gama Mitsubishi care sa fie construit cu aceasta destinatie. Ca sa nu mai vorbim de istoria Colt-ului. A ieftini la extrem un model consacrat, cred eu, poate dauna intregii game de modele. In plus, micsorarea dimensiunilor viitorului Colt il apropie mai mult de clasa mini decat de cea compacta, cum e cazul Sandero-ului.
    9 0
  • corectie
    v-a trecut...
    3 0
  • mircea
    @Bethurbazal
    Industria auto îţi poate oferi multe surprize. Uită-te la noul Micra, un model care s-a transformat dintr-unul trendy, cu stil propriu, într-unul despre care Nissan spune că trebuie să fie destinat maselor. E ieftin, cheap, cu un preţ mult mai mic. Către low-cost.

    Deci da, se poate :)
    5 5
  • Avis Dacia Sandero 1.4 MPI 75 GPL AMBIANCE 2009
    http://www.caradisiac.com/avis--modele--dacia-sandero/2016/

    o fi reclama?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru