Mitsubishi pregăteşte opt modele noi până în 2015

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 24.01.2011
Mitsubishi are planuri mari pentru următorii cinci ani. Constructorul japonez va dezvolta opt modele şi se va concentra asupra propulsiei hibride şi electrice.

Mitsubishi a prezentat principalului grup de acţionari planul de dezvoltare al companiei pentru următorii cinci ani. Cum era de aşteptat, planul trece în revistă principalele modele pe care constructorul japonez plănuieşte să le aducă pe piaţă până în 2015.

Mitsubishi va încerca pe cât posibil să îşi concentreze atenţia în direcţia modelelor electrice şi hibride, planul său de dezvoltare incluzând o serie de astfel de vehicule pentru piaţa din Asia, Europa şi America. Pe lista proiectelor viitoare se află modele ca Px-MiEV şi MiEV Cargo, două modele anticipate deja de concepte prezentate în trecut, precum şi o serie de premiere destinate pieţei din Statele Unite, cum sunt Eclipse, Endeavor şi Galant.

Pentru piaţa europeană, Mitsubishi pregăteşte o serie de modele dezvoltate pe platforme comune, globale, gata să preia locul produselor cu care ne-am obişnuit.

ot pe viitor, Mitsubishi va continua parteneriatul său cu Nissan pentru a dezvolta soluţii tehnice de reducere a emisiilor şi a consumului mediu. Constructorul japonez urmăreşte însă şi naşterea unui pick-up cu ajutorul conaţionalilor, un pick-up destinat în principal pieţelor emergente. 

via | autoblog

Comentarii (1)

  • Victor
    Si de viitorul Pajero nimic??Ar trebuii lansat in 2012,oare va mai fii off-roader sau SUV,sper sa nu il abandoneze si sa devina un producator de masini anonime gen Kia
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru