Murcielago, Veyron si CCX, viitoarele limuzine Carbonyte

De Catalin Dinu
Publicat Luni, 14.04.2008
Carbonyte anunta limuzine exotice pe baza lui Bugatti Veyron, Koenigsegg CCX si Lamborghini Murcielago.

Dupa ce au surprins de curand prin prezentarea unui Smart ForTwo alungit, Carbonyte anunta viitoarele modele care vor avea parte de acelasi tratament. Printre acestea se regasesc celebrele supercar-uri Bugatti Veyron, Koenigsegg CCX si Lamborghini Murcielago.

Carbonyte a inceput cu transformarea in limuzina a unui exemplar Ferrari 360 Modena, al carui cumparator va fi si proprietarul Murcielago-ului alungit. Prin urmare, primul pe lista “macelarilor” de la Carbonyte va fi un Lamborghini. Acesta va beneficia de doua punti spate, lucru ce va spori atractia ineditei limuzine.

Dupa cum se observa, tintele inginerilor cu idei trasnite sunt numai masini exotice si rare. Acest lucru este cu greu acceptat de admiratorii modelelor de lux deoarece unul din celebrele exemplare produse in serie limitata va trebui sacrificat. Carbonyte trece cu usurinta peste acest lucru, preferand sa atraga privirile devoratorilor de inedit.

Via | Autoblog

Comentarii (2)

  • !
    Ce tampenie!!!!!!!
    0 0
  • !?
    Exista deja autobuze, dube, tiruri.Ferrari si VW ar trebuie sa introduca pe lista persoanelor nongrata, marele cumparator de "autobuze" care pateaza designe'uri reusite.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru