Muzeul Porsche a inregistrat 500.000 de vizitatori in 11 luni

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 19.12.2009
In cele 11 luni de la deschidere, Muzeul Porsche a fost vizitat de 500.000 de persoane. Familia Rosenberger, din care face parte vizitatorul cu numarul 500.000, va avea parte de un weekend special la volanul unui Porsche Panamera.

Muzeul Porsche din Stuttgart a fost inaugurat pe 31 ianuarie 2009, iar de atunci si pana acum pragul acestuia a fost calcat de 500.000 de vizitatori. “Faptul ca am ajuns la acesta cifra impresionanta de vizitatori in primul an de existenta chiar inainte de Craciun este cu adevarat un cadou minunat pentru noi”, a declarat Achim Stejskal, directorul Muzeului Porsche.

Familia Rosenberger, vizitatorul cu numarul 500.000, a primit un cadou special din partea oficialilor germani. Pentru un weekend, membrii acestei familii se vor putea bucura de noul Porsche Panamera, pe care l-au primit in test drive.

Muzeul este deschis de marti pana duminica, intre orele 9 si 18. Pretul unui bilet este de opt euro, iar copiii cu varsta de pana la 14 ani pot intra gratuit daca sunt insotiti de un adult.

via | auto123

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru