Nissan 240SX Silvia va renaste in 2010

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 27.11.2007
Nissan se gandeste sa devina un candidat serios pe piata sportivelor si pregateste renasterea legendarului model 240SX.

Esential

2010 este anul in care este asteptata o noua generatie a modelului Nissan 240SX.

Pana acum Nissan a fost recunoscut ca o autoritate mai mult in domeniul vehiculelor off-road, insa japonezii intentioneaza sa-si cladeasca un renume puternic si pe piata sportivelor. In acest moment, Nissan ofera doua solutii pentru amatorii modelelor sportive: supercarul GT-R si sora mai mica a acestuia 350Z.

Nici unul dintre aceste modele nu vine insa la un pret accesibil, de aceea japonezii se gandesc si la o solutie de mijloc: o sportiva cu performante deosebite care sa fie si accesibila din punct de vedere financiar. Singura rezolvare viabila pentru aceasta problema ar putea fi renasterea unui model mai vechi, legendarul Silvia sau 240SX.

Potrivit unor zvonuri recente, Carlos Ghosn, seful Renault-Nissan, si Toshiyuki Shiga, CEO-ul japonezilor, au confirmat intentiile privind dezvoltarea unei noi generatii Silvia pana in 2010. Cel mai probabil, viitorul model va pastra un propulsor cu patru cilindri si tractiunea spate si va imprumuta linii de design de la conceptul Foria.

Comentarii (2)

  • 240sx
    Se vede clar influentele renault in aceste schite ca si in mai toate modelele comercializate pentru europa. imi pare bine ca noul gt-r nu imprumuta nimic din marca renault ca ar fi fost o dezamagire totala. pacat ca nissan ia din imaginea renault care mie mi se par niste masini jalnice
    0 0
  • 240sx
    modelul veki era clar o masina sport si robusta,acum k sau bagat cu astia de la renault.....au facut c*****l praf cu designul asta vai de capu lor,zici k sunt broaste zambarete pe roti
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru