Nissan va prezenta noul NV200 la Geneva

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 25.02.2009
Nissan va prezenta versiunea de productie a conceptului NV200 la Salonul Auto de la Geneva.

Nissan a decis sa materializeze conceptul NV200 prezentat in 2007 la Salonul Auto de la Geneva in forma unui model de productie. Acest model va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva si va fi disponibil pe piata europeana la scurt timp dupa aceea.

Nissan NV200 promite a fi un bun concurent pentru Ford Transit Connect, iar inginerii japonezi doresc sa il faca remarcat prin costurile mici de intretinere si capacitatea de incarcare. Noul vehicul comercial usor de la Nissan are un spatiu de incarcare de 4.1 metri cubi, iar modelul este disponibil in trei configuratii diferite.

Nissan doreste sa se departajeze de ceilalti constructori cu ajutorul lui NV200, deoarece acest model nu obliga clientii sai sa renunte la scaune atunci cand acestia au nevoie de spatiu suplimentar de depozitare. Scaunele versiunii combi a lui NV200 raman in vehicul chiar si cand intregul spatiu de depozitare este folosit, acestea putand fi pliate in fata si in lateral.

Gama de motorizari include atat motoare pe benzina, cat si propulsoare diesel. Astfel, versiunea de baza a modelului NV200 este propulsata de un motor HR16 de 1.6 litri care dezvolta 108 Cp si un cuplu motor de 153 Nm.

Propulsorul diesel disponibil pentru acest model este o unitate dCi de 1.5 litri care dezvolta 86 CP si 200 Nm. Ambele motoare sunt disponibile impreuna cu o transmisie manuala cu cinci trepte. Nissan va anunta preturi si informatii suplimentare despre acest model la Salonul Auto de la Geneva.

Via | Jalopnik

Comentarii (4)

  • NV
    Fix ca un muncitor asiatic nemultumit de salar` arata.
    0 0
  • Nissan
    Crezi ca pentru o firma conteaza cum arata sau sa care cat mai mult, sa fie cat mai utila?
    0 0
  • Bun de treaba
    Usa culisanta pe partea stanga, interesant. Nu se vede din poze, dar banuiesc ca au lasat-o si pe cea de pe dreapta. Din experienta personala mi se pare mai utila. Cel putin inafara Regatului Unit al Marii Britanii :D
    :) Arata ca un asiatic cei drept. Da' sa vezi cand o sa arate si Renault-ul si Opel-ul la fel cum o sa fie! :P
    Vorba lui Mihai, pentru carat arata superb! ;)
    0 0
  • :P
    parca masi uita la un renault master
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru