Noi imagini ale conceptului Land Rover LRX

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 13.12.2007
Desi Land Rover se straduieste sa mentina un embargou asupra conceptului LRX, noi imagini au fost publicate azi.

Esential

4350 mm este lungimea conceptului Land Rover LRX

Dupa ce acum doua zile Automarket va prezentat in premiera prima imagine oficiala a conceptului Land Rover, revenim cu un set complet de fotografii care dezvaluie si interiorul si exteriorul modelului.

Botezat LRX, cel mai nou concept al constructorului britanic, este solutia propusa de Land Rover pentru crearea unei versiuni subcompacte a actualului Freelander.

In acest moment nu se cunosc date despre pretul de pornire al viitorului crossover si nici daca acesta va fi mai ridicat sau mai scazut decat al actualului Freelander. Cert este ca lungimea conceptului cu trei usi este de doar 4350 mm, mai mica decat cea a modelului Freelander, 4500 mm.

Comentarii (5)

  • Mr.Bogdan
    mmmmm
    mi se pare cunoscuta forma park am mai vazut-o da in rest...super tare
    0 0
  • wrctheo
    magnific
    @ mr. bigdan - se poate sa fi vazut forma pe un Mitsu de DAKAR, exista cateva similitudini, dar pe departe asta e o forma mult mai curata. Ideea de la concept la realizare....

    Nice concept
    0 0
  • MAI MARE MAI PUTERNIC, MAI POL
    MAI MARE MAI PUTERNIC, MAI POLUANTTTT!
    0 0
  • felixkat
    E design care seamana cu Honda!
    honda
    0 0
  • Adrian
    mai mare mai puternic mai pol
    Numa ala care se plimba cu bicicleta si se incalzeste cu energie solara sa se planga de masinile poluante, da ? Fara curent electric in casa, fara apa curenta, fara canalizare, fara telefonie mobila, fara internet, fara nimic din ceea ce te face sa traiesti asa cum o faci azi. Ca am vazut asa de multi snobi in ultima vreme ca mi se face greata cand aud de poluare.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru