Prima imagine cu Land Rover LXR

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 11.12.2007
Conceptul Land Rover crossover-coupe isi va face aparitia la Salonul Auto de la Detroit.

Esential

2009 este anul in care SUV-ul mic Land Rover va fi lansat pe piata.

Oficialii Land Rover au anuntat la Frankfurt pregatirea unui crossover-coupe. Cu acea ocazie britanicii au prezentat si un teaser oficial . Desi inca nu este confirmat oficial, surse din piata sustin ca viitorul model va purta numele LXR.

Viitorul crossover-coupe va aparea in varianta de concept la Salonul Auto de la Detroit in luna ianuarie. Apropierea prezentarii oficiale a viitorului concept a facut posibila aparitia pe internet a unei noi imagini cu SUV-ul mic de la Land Rover, model care va urma sa concureze cu mult-asteptatele Audi Q3 si BMW X1.

Noua imagine a SUV-ului britanic demonstreaza ca viitorul model va avea doua usi si un acoperis panoramic sub care se intrevede un interior luxos.

Land Rover crossover-coupe va dispune de sistemul stop-start, suspensii de aluminiu si o posibila tehnologie hibrid. Lansarea versiunii de serie este asteptata in 2009.

Taguri: Land Rover

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru