Noi schite ale viitorului Nissan Micra

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 19.10.2009
O serie de noi schite ale noii generatii Nissan Micra au aparut in presa, dezvaluind un design mai cuminte al modelului japonez.

Dupa ce l-a inceputul lunii va anuntam ca Nissan pregateste noua generatie a modelului Micra si sustineam afirmatiile cu primele schite oficiale, revenim astazi asupra subiectului cu noi detalii privind designul japonezei. Se pare ca liniile de design indraznete vor fi abandonate in favoarea unui look mai cuminte, dezvaluit de o serie de schite depuse de niponi la oficiul de inregistrare a marcilor.

Modelul de clasa B este asteptat sa debuteze in a doua jumatate a anului viitor, debutul oficial urmand sa aiba loc in cadrul unui mare salon auto mondial, cel mai probabil cel de la Geneva, din luna martie. Micra va fi produs in cinci tari diferite, insa de asamblarea versiunii europene se va preocupa uzina din Chennai, India si nu cea din Sunderland, Marea Britanie, asa cum se intamplase pana acum.

via | carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru