Noul Audi A2 este deja in stadiul de concept

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 25.03.2009
Potrivit unei surse din cadrul companiei Audi, noul A2 a ajuns in stadiul de concept, iar inginerii au inceput testele asupra acestui model.

Intr-o declaratie pentru publicatia britanica Autocar, Michael Dick, directorul departamentului de cercetare al Audi, a relevat faptul ca noul A2 a ajuns in stadiul de concept. Astfel, design-ul lui A2 a fost deja batut in cuie, iar inginerii Audi testeaza noul model pentru a il putea perfectiona.

Deoarece noul A2 este mai mare decat viitorul A1 si Up, Audi a folosit o noua platforma pentru a crea acest model. Platforma lui A2 este mai mare decat cea a lui A1 si va fi impartita de ceilalti membri ai grupului VAG. Abia dupa ce Audi va lansa modelul A2, inginerii din Ingolstadt vor crea modelul A1. In comparatie cu VW Up, Audi A1 va apartine clasei premium si va fi un competitor serios al lui Toyota iQ.

Din punct de vedere al design-ului, noul model va fi recunoscut ca fiind A2, dar va fi extrem de diferit de prima generatie a acestui model. Directorii Audi intentioneaza sa ofere atat o versiune alimentata cu un motor cu ardere interna, cat si o versiune electrica a lui A2. Audi se va stradui sa faca un produs mai durabil din noul A2, motiv pentru care nu vor putea sa il lanseze in decursul acestui an.

Via | Autocar

Taguri: A1, A2, Audi, Concept, EV, Up, VW, Volkswagen

Comentarii (3)

  • voua va place?
    din pacate, se pare ca audi mai face si masini urate
    0 0
  • schumi
    @mog
    In poza este modelul vechi/actual.
    0 0
  • estetica
    sa speram ca noul model este mai frumos decat cel vechi, care a fost cel mai urat audi din toate timpurile
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru