Noul Audi A4 Avant preparat de Abt

De Catalin Dinu
Publicat Vineri, 18.04.2008
La doar o luna de la lansarea oficiala de la Geneva, noul Audi A4 Avant a fost modificat de casa germana Abt Sportsline.

Esential

310 CP este cea mai puternica versiune de Abt AS4 Avant, fiind o motorizare diesel.
240 CP va dezvolta cel mai mult motorul pe benzina TFSI de 1.8 litri.

Tunerii de casa ai Grupului Volkswagen au lansat o versiune sportiva a noului Audi A4 Avant. Intitulat Abt AS4 Avant, modelul are un kit exterior redesenat si o serie de modificari menite sa-i imbunatateasca performantele.

Abia lansat la Geneva, noul A4 Avant a primit de la Abt o noua infatisare multumita noilor elemente: spoliere fata si spate, eleron amplasat in continuarea plafonului, praguri laterale, si cele patru evacuari cromate tipice Abt Sportsline.

La partea mecanica a lui A4 Avant, Abt a intervenit prin montarea unor suspensii sport reglabile in functie de stilul de condus, precum si a unui sistem de franare mai performant. Propulsoarele Audi nu au fost nici ele neglijate de tunerii germani, fiindu-le implementate kit-urile Abt Power si Abt Power S.

Astfel, motorului pe benzina TFSI de 1.8 litri i-a fost imbunatatita puterea intiala de 160 CP si este disponibil pe AS4 Avant in doua variante mai puternice: de 200 CP si respectiv 240 CP. Abt si-a concentrat atentia si asupra unitatii de 3.0 litri TDI cu 240 CP standard, pentru a oferi si o alternativa diesel.

Dupa ce i-au fost aplicate kit-urlie Power si Power S, propulsorul dezvolta acum 282 CP, respectiv 310 CP.

Via | WorldCarFans

Comentarii (3)

  • demynij
    :D
    draguta... pisicutza.... :p
    0 0
  • eroare
    "unitatii de 3.6 litri TDI " ??? poate 3.0... nu?
    0 0
  • Coyote
    monitoare
    nush cum ai vzt u da la mine scrie 3.0 nu 3.6, cre k ai avut o prolema cu pixelii :D
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru