Noul BMW X3 va avea aceleasi dimensiuni cu prima generatie X5

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 28.04.2009
BMW a anuntat ca noul X3 va avea dimensiuni similare cu cele ale primei generatii X5 dar va pastra acelasi nivel de pret.

Noua generatie BMW X3 va fi mai mare decat generatia actuala pentru ai ii permite sa concureze cu modele precum Mercedes-Benz GLK si Audi Q5. Modelul va avea dimensiuni similare cu cele ale primei generatii BMW X5 pe cand pretul sau va ramane la acelasi nivel.

Locul lui X3 in gama BMW va fi luat de noul X1, care va avea aceleasi dimensiuni cu generatia actuala a lui X3. Desi noul model promite multe imbunatatiri la acelasi pret, BMW se asteapta sa vanda doar 6.000 unitati in primul an de productie in Statele Unite ale Americii.

In decursul anului 2008, BMW a vandut 18.000 unitati X3. Potrivit lui Jim O'Donnell, presedintele BMW America de Nord, noul BMW X3 va avea acelasi pret cu cel al generatiei actuale X3 pe piata din Statele Unite ale Americii. BMW va reusi sa mentina pretul lui X3 la nivelul actual datorita mutarii productiei pentru America de Nord la fabrica din Spartanburg, Carolina de Sud.

Via | Leftlane

Taguri: Audi, BMW, GLK, Mercedes, Q5, X1, X3, X5

Comentarii (2)

  • andr3i
    cam multe
    Nu sunt cam multe deja? X6, X5, X3... si vine si X1 mai mult ca sigur. Chiar au rost toate?
    0 0
  • Se pare ca masinile astea chiar au un rost pentru ca in ciuda urateniei X6 si X3 -au vandut foarte bine pentru segmentul pe care il vizau iar X5 ramane un simbol pentru categoria lui.

    Ciudat este ca pe criza asta in care si BMW sufera financiar ei continua sa faca proiecte pentru nise de piata si nu par a se replia deloc.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru