Noul Lexus GS, primele imagini necamuflate

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 17.08.2011
Look-ul noii generaţii Lexus GS a fost trădat de o serie de imagini care surprind modelul japonez complet necamuflat, înainte de debutul său la Peeble Beach.

Weekendul acesta, în cadrul Concursului de eleganţă de la Peeble Beach, Lexus intenţionează să dezvăluie publicului prezent noua generaţie a modelului GS, sedanul de segment E, destinat a se bate cu BMW Seria 5 şi Mercedes E-Klasse.

Surpriza japonezilor a fost însă spulberată de o publicaţie din China, care a reuşit să publice o serie de imagini ale noului GS, surprins complet necamuflat. Fotografiile trădează limbajul de design adoptat şi similitudinile existente între noul sedan şi actualul model compact Lexus CT200-h.

Noutatea o reprezintă însă restilizarea grilei forntale, mutare anunţată deja de Lexus. "Cea de-a patra generaţie a modelului GS a fost complet redesenată, la exterior şi la interior. Modelul va prelua noua filosofie de design a brandului şi va introduce o grilă frontală nouă, ce va fi văzută mai apoi pe toate produsele din gamă", se arată într-un comunicat Lexus.

via | egm

Comentarii (7)

  • Vasilica
    Cum poate sa arate frate incredibil de frumos.Parca lateralul e foarte cunoscut cred ca l-au mai folosit la un model care nu imi vine in minte acum incepe cu BM.......Mert si BMW vor intra in faliment cu modelele rivale.Hai pa ca sunt prea inteligent!!
    3 20
  • Linia lateralului arata f simplu si banal,adica o fi conservator seria 5, linia noului A6 ( lateral) in mare arata ca cea veche,clasa E o fi avand stopuri de Hyundai ( cum zic unii) dar toate cele 3 arata mult mai bine decat acest Lexus, daca va arata asa, ma asteptam la ceva cu adevarat frumos,care in afara de partea frontala lasa de dorit
    9 5
  • lorinczi.thomas
    renereguli
    @Vasilica. "Parca lateralul e cunoscut..." e de la ct200h. de observat coada de balena, asta ar trebui sa dea de gandit.

    @automarket daca sigla este acoperita cu scotch, asta nu inseamna ca "complet necamuflat".

    Ce am spus la articolul recent cu BMw seria 3, asta este realitatea.
    observatii, aicea este facuta de aproape. urmariti masina pana iese soferu' din ea:)

    asta e viata. la tv, cand ma uit la un film. primatv baga pub din 10 in 10 min.
    2 4
  • ca sa fiu carcotas...pliate,oglinzile par imense vazute din lateral....iar chestia aia lipita pe portbagaj aduce a sigla chevrolet :))

    in rest masina arata foarte bine
    1 1
  • O Toyota mai bine finisata si ceva mai eleganta.
    Masina asta nu merita mai mult de 30 de mii la cum e desenata. Dar cand vezi ce poate face si ce materiale are pe ea, atunci te gandesti de 3 ori si zici da ! Face si 60 de mii.
    Oricum la banii de ea mai bine un BMW seria 5.
    5 5
  • comparatii facute aiurea
    Filosofia Lexus e mai apropiata de Mercedes, decat de BMW... as spune ca Infiniti M37 e un concurent mai serios pentru Seria 5
    5 1
  • @mda
    are dreptate, masina e un concurent pentru E klasse si cred k o sa fie o bijuterie. mie mi s pare frumoasa, foarte frumoasa, o japoneza d calitate. exista si un filmuletz p youtube cu interioru, are cea mai mare navigatzie d p o masina, kiar mai mare dkt ce e p bmw. dokamdata nu suntem invatzatzi noi cu formele japonezelor, ne uitam mai mult la masinile germane. cred k ati vazut si voi cat d serios e poporu ala. si eu indragesc mai mult mainile germane dar... respect pentru Lexus!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru