Noul presedinte GM vrea sa reinventeze compania

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 07.04.2009
Fritz Henderson, noul presedinte General Motors, intentioneaza sa reinventeze compania americana pentru a o pune pe picioare.

General Motors este pregatit pentru orice se va intampla, compania fiind capabila sa isi revina chiar daca va declara falimentul. Potrivit declaratiei lui Fritz Henderson, General Motors va iesi reinventata din criza financiara. Pentru a realiza acest lucru, americanii planuiesc o serie de schimbari in cadrul companiei.

Fritz Henderson i-a luat locul lui Rick Wagoner saptamana trecuta, in urma insistentelor lui Barack Obama. Noul presedinte al companiei GM prevede vremuri grele pentru compania americana, anuntand pastrarea a numai patru marci de baza, dar vine cu speranta ca acest concern va renaste cu bine in urma crizei financiare. Renuntarea la anumite brand-uri GM va duce la micsorarea costurilor de publicitare.

Declararea falimentului implica probleme pentru muncitorii GM care sunt pensionati – din cauza ca acestia nu vor mai primi pensia pentru o perioada de timp. Fondul de pensii al acestei companii are o valoare de 80 miliarde de dolari si deserveste 600.000 fosti angajati General Motors.

Via | JustAuto(inreg.)

Taguri: GM, General Motors

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru