Noul Volkswagen Golf Plus, dezvaluit printr-o eroare

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 02.12.2008
O brosura cu noul Volkswagen Golf Plus a fost distribuita presei din greseala, in cadrul Salonului de la Essen.

Salonul Auto de la Essen a dezvaluit, mai mult sau mai putin voit, modul in care va arata noua generatie Golf Plus. Desi nu a fost expus in cadrul salonului german de tuning, Golf Plus a intrat in atentia publicului printr-o eroare a celor de la standul Volkswagen.

Jurnalistii olandezi de la De Telegraff au primit din partea acestora brosuri care prezentau modificarile aduse variantei de caroserie mai spatioase a Golf-ului. Dezvaluirea oficiala a modelului era planificata pentru data de 3 decembrie, Golf Plus urmand sa fie vedeta standului Volkswagen din cadrul Salonului Auto de la Bologna.

Asa cum era de asteptat, varianta Plus preia toate elementele de design introduse de noua generatie Golf: forma blocurilor optice, linia spoilerelor si a grilei frontale. Cel mai probabil, retusurile de ordin estetic se vor oglindi si in interior, unde ne putem astepta la redesenarea unor elemente si la imbunatatirea calitatii materialelor.

via | CarScoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru