Noul VW Polo: 24.000 de precomenzi inainte de lansarea pe piata

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 25.06.2009
Volkswagen a inregistrat deja 24.000 de precomenzi pentru noul Polo, desi debutul modelului pe piata din Germania va avea loc in acest weekend.

Esential

24.000 de precomenzi a inregistrat Volkswagen pentru noua generatie a modelului sau de segment subcompact.

Volkswagen a anuntat astazi ca a inregistrat 24.000 de precomenzi inainte de intrarea oficiala pe piata din Germania a modelului, eveniment care va avea loc maine, vineri, 26 iunie. Numarul ridicat al doritorilor care au achitat deja un avans pentru Polo este mult mai mare decat cel asteptat de compania germana, care sustine ca acest lucru se datoreaza situatiei economice actuale de la nivel mondial.

"Noul Polo este masina potrivita la timpul potrivit si reprezinta un exemplu pentru industria auto in aceste vremuri dificile", sustine Christian Klingler, manager de vanzari si marketing al Volkswagen.

Conform oficialilor Porsche Romania, importatorul oficial al marcii Volkswagen in Romania, precomenzile pentru noul Polo vor incepe in tara noastra incepand cu a doua jumatate a lunii august, urmand ca primele livrari sa aiba loc in septembrie.

Motorizarile disponibile vor fi aceleasi in toata Europa, acestea urmand sa includa un diesel de 1.6 litri si 105 CP, dar si "vedeta" gamei, noul propulsor TSI de 1.2 litri si 105 CP.

Preturile pentru Romania nu sunt inca publice, cele pentru piata din Germania avand in punct de pornire de la 12.000 de euro.

via | Carscoop

 

Taguri: Polo, VW, Volkswagen

Comentarii (6)

  • Tare masina
    4 4
  • Polo
    e normal sa fie multe comenzi deoarece Polo e foarte reusit....tias cumpara eu masina preitene dar nu am inca bani:)))))
    4 4
  • Hai sa fim seriosi
    "Numarul ridicat al doritorilor care au achitat deja un avans pentru Polo este mult mai mare decat cel asteptat de compania germana, care sustine ca acest lucru se datoreaza situatiei economice actuale de la nivel mondial."

    Adica, cum vine asta ?

    In Germania nu e criza ?

    Parca se bateau pe Sandero si Logan.

    Sau asa au hotarat ei din cauza ca treb sa se lanseze un vw ?
    6 4
  • Rabla
    poate baietii il cumpara prin Rabla, 12000-2500=9500 euro :)
    ~ de 2 ori cat Sandero !!!
    4 5
  • Circotasul auto
    supa reincalzita
    De la noul Golf se vede ca VW e in criza de imaginatie.
    Opel Corsa la lansare a fost cerut in 180.000 de exemplare ... si la ce i-a folosit ???
    5 5
  • publicitate
    putina publicitate nu strica! ce sa spuna si ei? ca nu e nimeni interesat de el...
    singurul motor ce isi merita banii e tsi de 1,2l!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru