O decapotabila cu stil de la AC Schnitzer

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 13.08.2008
AC Schnitzer a pregatit un pachet special pentru BMW M3 Cabrio, care vine cu o suspensie mult imbunatatita.

Esential

420 de cai putere dezvolta motorul V8 instalat pe BMW M3 Cabrio.

Noul BMW M3 Cabrio, lansat in primavara acestui an la Salonul Auto de la Geneva, nu s-a bucurat de prea multa atentie din partea caselor de tuning. Expertii in modificari au fost mai degraba interesati de fratele geaman cu acoperis fix, care depaseste in performante cabrioletul.

AC Schnitzer nu a neglijat insa cabrioleta bavareza si a pregatit un kit special pentru cei care vor un look mai sportiv si performante imbunatatite, botezat ACS3 Sport Cabrio. Nemtii nu s-au atins deocamdata de propulsorul V8 de 420 de cai putere si au preferat sa se concentreze mai mult asupra suspensiei.

Manfred Wollgarten, un expert in modificarea suspensiilor s-a ocupat personal de M3 Cabrio si, potrivit informatiilor oferite de AC Schnitzer, a reusit sa obtina o manevrabilitate mult mai buna.

Aspectul exterior a primit insa o nota originala multumita unor accesorii din fibra de carbon. In partea frontala, ornamentul cromat al grilei da originalitate impreuna cu extensia din fibra de carbon a spoilerului si prizele mari de aer inglobate in acesta.

Pragurile laterale noi, jantele Type V de 20 de inch din aliaj, care ascund etriere cu opt pistoane, deflectorul din fibra de carbon gazduit de spoilerul spate si tevile de esapament cromate cu design racing intregesc pachetul vizual pregatit de AC Schnitzer.

La interior, tunerul german nu si-a pus amprenta decat discret, cu o serie de insertii din aluminiu la nivelul franei de mana, a schimbatorului si a joystick-ului iDrive. Optional, clientii pot opta pentru elemente din fibra de carbon, covorase din velur inscriptionate si un volan sportiv.

via | MotorAuthority

Comentarii (6)

  • ...
    intr-adevar frumoasa... bravo lor
    0 0
  • !
    Nu stiu unde vedeti voi , sau cei de la AC Schnitzer, stil, frumusete, in aceasta manelizare vizuala a bmw-ului. Mult mai bine , mai compacta si mai placuta e la privire varianta standard M. Dar mna , ma rog , gusturile nu se prea discuta(cu cei care nu au ).
    O zi buna !
    0 0
  • shnitzel? ce panarama...
    0 0
  • defapt e bun... sa il mananci intre 2 felii de paine :)))
    0 0
  • hachieru
    bai baieti, nu stiu de ce ati instalat molozeala asta de stil in care se afiseaza imaginile...poate va era frica sa nu le mai d/l lumea

    ei bine ,ati cam pus'o, pentru ca oricum se gasesc in cache'ul/temp folder'ul browserului, sau se salveaza in FF de ex cu page info>media>item'ul respectiv.
    0 0
  • Un cetatean
    Ptr necunoscatori
    @GT & Bobo: Va roaga toata comunitatea auto din Europa sa ne impartasiti din cunostintele voastre vaste o companie care produce (cu doar o mica istorie in spate) kit-uri la fel de bune ca si AC Schnitzer :)

    E foarte usor sa comentezi, dar asa cum a zis si GT, nu te poti kk in gustul omului nu? E valabila si reciproca sa nu uiti ;)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru