O femeie din SUA acuza Toyota: "M-au terorizat cu mailurile!"

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 17.10.2009
Constructorul japonez Toyota a fost dat in judecata de o femeie din SUA. Aceasta cere zece milioane de dolari daune din cauza unor email-uri.

O femeie din Los Angeles, a actionat in instanta constructorul japonez Toyota. Amber Duick sustine ca timp de cinci zile a primit email-uri de la un asa-zis “hooligan” englez, in continutul carora barbatul spunea ca stie unde locuieste si ca va veni sa se ascunda in locuinta acesteia pentru a scapa de politie. E-mailul facea de fapt parte dintr-o campanie de maketing a celor de la Toyota pentru promovarea noului model Matrix, iar Amber Duick cere constructorului japonez daune in valoare de zece milioane de dolari deoarece a fost terorizata si nu poate sa doarma noaptea.

“Draga Amber! Vin la Los Angeles. Trebuie sa stau la tine acasa pana se mai linistesc lucrurile”, suna unul dintre email-urile primite de americanca din partea lui “Sebastian Bowler”. Campania de marketing a fost imaginata de agentia de publicitate Saatchi & Saatchi, in care publicul era invitat sa faca farse unor persoane apropiate. “Alegeti unul din maniacii nostri care sa se "joace" cu ei cinci zile la rand, timp in care vei sta si vei privi tot ce se intampla”, era motto-ul campaniei Toyota.

Constructorul auto a contestat acest proces, oficialii spunand ca femeia a semnat un formular on-line prin care dorea sa ia parte la aceasta campanie.

“Persoana care a facut aceasta acuzatie si-a acordat permisiunea de a primi email-uri si sa ia parte la aceasta campanie”, a declarat un purtator de cuvant Toyota.

via | telegraph

Comentarii (9)

  • Coucou! Haha!
    9 2
  • Degeaba...
    Femeia o sa castige procesul...judecatorii americani sunt dusi cu grebla si dau castig de cauza "victimelor".
    Cel mai tare mi s-a parut cand am aflat ca o femeie a primit castig de cauza fiindca a cazut intr-un magazin (nu mai stiu ce fel de magazin) deoarece s-a impiedicat de un copil care fugea prin magazin. Partea cea mai tare a fost ca copilul de care s-a impiedicat era copilul "victimei". Magazinul a trebuit sa plateasca cateva sute de mii de dolari daune.
    Asa ca Toyota ar face bine sa puna bani deoparte pentru femeia asta si sa isi faca rost de un negociator bun :))
    8 4
  • in sua
    se intampla frecvent
    mai era un caz si mai tare in sua...o femeie isi cumparase un camper din ala cu rulota pe sasiu, nu separata...si a activat pilotul automat si s-a dus putin sa-si faca o omleta...

    si, din intamplare, :)) a intrat in sant si s-a rasturnat...a dat in judecata producatorul, pentru ca, tineti-va bine, IN CARTEA TEHNICA A MASINII NU ERA SPECIFICAT CA NU AI VOIE SA PLECI DE LA VOLAN IN TIMPUL MERSULUI (SA-TI FACI O OMLETA)...si, a castigat, tot vreo cateva milioane de dolari parca...nu mai tin minte exact, dar oricum, undeva intre 2 si 10 milioane :)))
    13 4
  • LAW
    ahahahahahahahahaahahahaha


    mai spuneti d-astea ca sunt tari ahahahahaha
    2 0
  • cea mai tare
    Cea mai tare vine tot din america.
    Un hot a spart un magazin de electronice si sa taiat in geamul pe care tocmai la spart si a fost prins.
    Dupa ce a fost prins a avut dreptu sa dea propietaru magazinului in judecata de la care a 'confiscat' 8 milioane de dolari si sia platit cautiunea si........
    A ramas cu vreo 4 milioane in libertate......
    No asta e tara tuturor posibilitatilor.........
    2 1
  • Eu stiu un caz de la o verisoara care a fost. La fast-food-uri pe cutia/paharul cu suc este trecut ca n-ai voie sa-ti bagi paiul in ochi. De ce? Fiindca un baiat si-a bagat paiul in ochi si parintii au dat in judecata un lant de restaurante(KFC cred, dar nu stiu sigur) deorece nu scria nicaieri ca n-ai voie sa-ti bagi paiul in ochi. rezultatul? evident, cateva milioane de dolari despagubiri.

    doamne ce idioti.

    mai era si cazul publicat chiar aici pe automarket, cand tatal la un adolescent care s-a bagat ca idiotu intr-o depasire si a lovit alta masina a dat in judecata femeia in masina-victima fiindca n-a facut tot posibilul sa evite accidentul.

    sau cazul cand un baiat a sarit cu bicicleta in fata masinii(un Prius) si parintii au dat in judecata toyota fiindca nu s-a auzit ca vine masina, ea ruland pe motor electric silentios....si acum vor sa introduc ceva dispozitiv pe hidride care sa faca zgomot ca de motor cu ardere interna. what idiots. :D

    In loc sa-i dea doua palme la copil sa-l invete sa nu fie dobitoc si cretin, mai bine il invata ca e bine sa fii idiot, ca poate devii victima si poti da pe cineva in judecata ca sa te imbogatesti
    3 1
  • Andrei M.
    incultura
    Se numeste: sa dai in judecata, sau sa actionezi in instanta, draga redactor; nu stiu de unde ai scos tu sa actionezi in judecata, deh mama ei de limba romana, nu e facuta pentru toti.
    2 2
  • @andrei m.
    hai frate.....
    fa tu al site mai bun si nu te mai lua de munca altora.
    actionez in instanta bla bla bla
    3 0
  • Simona
    stupizenii
    bineinteles tot in america:
    pe ambalajele pentru mere scrie: "atentie contin samburi!"
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru