O noua imagine teaser a lui Tesla Model S a iesit la suprafata

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 23.02.2009
Cea de-a treia imagine teaser a lui Tesla Model S a fost trimisa prin e-mail primilor 100 de clienti si a ajuns ulterior pe internet.

Tesla a trimis prin e-mail primilor 100 de clienti cea de-a treia imagine teaser a lui Model S. Aceasta imagine surprinde profilul noului sedan electric al companiei Tesla. Imaginea este intunecata artificial si nu prezinta decat linia parbrizului si o parte din linia capotei si a geamurilor.

Tesla a deschis lista de rezervari pentru acest model inca de la aparitia primului teaser, iar 100 de clienti asteapta sa primeasca un Model S. Clientii care si-au rezervat un Model S au platit o garantie returnabila in valoare de 40.000 dolari.

Dupa ce Tesla va dezvalui Model S in data de 26 martie, viitorii clienti Tesla se vor putea inscrie pe lista de asteptare contra sumei de 10.000 de dolari. Clientii Tesla care poseda deja un Roadster vor beneficia de o reducere in valoare de 10.000 de dolari la achitizia unui Model S.

Via | Autoblog

Comentarii (1)

  • trei imagini
    Care sunt cele trei imagini?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru