O noua versiune de baza pentru Volkswagen Scirocco

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 07.10.2008
Volkswagen a lansat o noua varianta de baza pentru Scirocco. Aceasta va fi disponibila doar pentru Marea Britanie.

Esential

160 cai putere dezvolta motorul 1.4 TSI cu care este echipat Scirocco.
24.790 euro va costa noua versiune de baza a lui Scirocco.

Volkswagen a lansat o noua varianta de echipare pentru noul Scirocco. Aceasta are un pret mai permisiv pentru pasionatii modelului, dar fara a renunta la motorul TSI de 1.4 litri si 160 cai sau motorul TDI de 2.0 litri si 140 CP.

Noua versiune de baza va fi disponibila doar pentru Marea Britanie.

Dotarile anuntate pentru aceasta varianta includ jante de aliaj cu 17 inci, cd changer cu 6 discuri, aer conditionat si senzori de ploaie si intuneric.

O noutate in echipamentul standard consta ACC – Controlul adaptiv al sasiului, un sistem care opereaza prin patru amortizoare adaptabile electric pentru a modifica suspensia, directia si raspunsul la acceleratie al modelului.

Aceste setari vor putea fi alese de catre sofer, in functie de preferintele de moment. Scirocco echipat cu motorul TSI de 1.4 litri efectueaza sprint-ul 0-100 km/h in 8.0 secunde si inregistreaza emisii de 154 gr C02/ km. Ca alternativa la acest motor Volkswagen ofera TDI-ul de 2.0 litri si 140 cai putere.

Ambele motoare sunt disponibile fie cu o cutie de viteze manuala cu sase trepte, fie cu o cutie DSG cu sase trepte.

Cu motorul TDI de 2.0 litri, indiferent de transmisia aleasa, Scirocco atinge 100 km/h in 9.3 secunde. Prin introducerea acestei versiuni, Volkswagen intentioneaza sa ofere unui public mai larg posibilitatea achizitionarii unui Scirocco. Pretul anuntat pentru aceasta versiune este  24.790 euro in Marea Britanie.

Via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru