Ofertă de un milion de dolari pentru Peugeot-ul preşedintelui iranian

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 04.01.2011
Guvernul iranian a scos la licitaţie maşina preşedintelui Mahmoud Ahmadinejad, un Peugeot 504 produs în 1977. Exemplarul a atras deja o ofertă de un milion de dolari.

Esential

1 milion de dolari este oferta înaintată pentru exemplarul Peugeot 504, deţinut de preşedintele Iranului, Mahmoud Ahmadinejad.

La sfârşitul lunii noiembrie, guvernul iranian anunţa scoaterea la licitaţie a unui exemplar Peugeot 504. Maşina, produsă în 1977, i-a aparţinut preşedintelui Mahmoud Ahmadinejad, ceea ce face ca valoarea sa să crească direct proporţional cu importanţa funcţiei proprietarului.

Se pare că exemplarul a atras deja atenţia colecţionarilor, surse citate de agenţia AFP susţinând că există deja o ofertă de un milion de dolari înaintată guvernului iranian. Autorităţile de la Teheran au anunţat că vor menţine deschisă licitaţia până la sfârşitul acestei luni, chiar dacă oferta impresionantă a fost plasată chiar în primele ore de la deschidere. Nu se cunoaşte momentan ofertantul, dar surse neoficiale susţin că este vorba despre o persoană din ţările arabe.

Guvernul a anunţat deja că banii încasaţi pe maşina preşedintelui vor fi folosiţi pentru construirea a 60.000 de locuinţe pentru persoanele cu handicap sau alte deficienţe.

via | autoblog

Comentarii (3)

 • 60 000 de locuinte cu un milion de dolari? Ieftine casele in Iran:), referitor la 504, o masina frumoasa la vremea ei si robusta
  9 0
 • wormostar
  frumoasa
  O masina superba! dar nu chiar atat de veche incat sa valoreze un milion, am avut si eu dacie din 78, si al meu frate tot dacie dar din 72, si le-am vandut mai pe nimic :(
  1 2
 • Superb
  O masina adevarata.O tempora ,o Mori !
  2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru