OFICIAL: 61 de imagini cu noul Ford Mustang

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 18.11.2008
Ford continua povestea muscle-car-ului american prin dezvaluirea noului model Mustang.

Esential

315 cai putere dezvolta motorul V8 de 4.6 litri al lui Ford Mustang.

Ford a prezentat oficial noul Mustang. Modelul va fi disponibil incepand cu primavara anului 2009 atat in varianta coupe, cat si in varianta cabrio. O varianta cu acoperis din sticla este, de asemenea, disponibila.

Mustang isi pastreaza design-ul agresiv care l-a caracterizat, dar primeste o noua platforma tehnica. O serie de elemente, cum ar fi grila radiatorului care aminteste de prima emblema Mustang, ii confera un aspect fara varsta care sa poata fi apreciat atat de primii clienti ai modelului din 1964, cat si de viitorii clienti ai modelului din 2009.

Doua motoare sunt disponibile, un V6 de 4.0 litri si un V8 de 4.6 litri care dezvolta 315 CP. Ford a dezvoltat imbunatatirile suspensiilor si ale motorului, bazandu-se pe experienta acumulata in motorsport. Suspensia acestuia este proiectata de la zero si ofera un echilibru intre ridigitate si comfort.

Pe langa noua suspensie, Mustang a primit un interior rafinat, cu materiale mult mai bune fata de versiunea precedenta. Ornamentele din aluminiu si ceasurile cu marginea cromata stau la loc de cinste in interiorul imbracat in piele al noului Mustang.

Ford a pus accentul pe antifonarea eficienta prin design inteligent, dar fara a pierde sunetul caracteristic Mustang.

Ford Mustang se prezinta ca fiind muscle-car-ul preferat al americanilor de 45 de ani, avand peste 9 milioane de unitati vandute. In scurt timp modelul a devenit unul din cele mai apreciate simboluri culturale americane.

Via | WorldCarFans

Taguri: Ford, Mustang

Comentarii (2)

  • .............
    MASINA VISURILOR ORICARUI BARBAT ADEVARAT .
    0 0
  • dr. Mihai B. BARBU
    ford mustang
    masina este extraordinara! varianta V8 dezvolta insa 330 CP!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru