OFICIAL: Audi a lansat TT-RS la Geneva

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 03.03.2009
Audi a lansat la Salonul Auto de la Geneva versiunea RS a modelului TT.

Versiunile Coupe si Roadster ale lui Audi TT-RS au fost prezentate astazi la Salonul Auto de la Geneva. Acestea vor fi disponibile in Europa incepand cu aceasta luna.

Audi a echipat versiunea RS a modelului TT cu un propulsor TFSI cu cinci cilindri. Acesta are o capacitate cilindrica de 2.5 litri si dezvolta 340 CP. In ciuda puterii dezvoltate de acest motor, consumul de carburant in regim mixt este de numai 9.2 litri la 100 kilometri pentru Coupe si de 9.5 litri de carburant la 100 km parcursi pentru Roadster.

Audi TT-RS va putea accelera de la 0 la 100 km/h in 4.6 secunde, datorita raportului putere/greutate de 4.3 kilograme/ cal putere. Viteza maxima este limitata electronic la 250 km/h, limita care poate fi ridicata optional la 280 km/h. Cuplul motor de 450 Nm este disponibil intre 1.600 si 5.300 rpm.

Diferentele estetice care deosebesc TT-RS de TT-ul clasic sunt reprezentate de prizele de aer marite, eleronul posterior, blocurile optice pe LED si de jantele cu sase spite duble. La interior, TT-RS iese in evidenta prin volanul si scaunele sport.

Via | Audi

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru