OFICIAL: Audi A7 Sportback se lansează în 26 iulie

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 20.07.2010
Audi a publicat un video care anunţă debutul mondial al noului A7 Sportback în data de 26 iulie, la Munchen. Modelul va rivaliza cu Mercedes CLS.

După ce săptămâna trecută lansa un site special pentru viitorul A7, Audi temperează nerăbdarea fanilor săi cu un nou anunţ oficial. Constructorul din Ingolstadt va dezvălui în premieră mondială noul său sedan coupe în data de 26 iulie, la Munchen. Informaţia a fost oferită prin intermediul unui teaser video, care anticipează liniile coupe ale caroseriei şi anunţă transmisia conferinţei oficiale pe Audi TV.

Anticipat încă din 2009 de conceptul Sportback, dezvăluit la Salonul Auto de la Detroit, noul A7 se va poziţiona în acelaşi segment cu actualul Mercedes CLS, un adevărat best-seller, care a inspirat şi constructorul din Ingolstadt. Poziţionat între viitorul A6 şi actualul A8, noul model Sportback a fost dezvoltat pe o platformă modificată a limuzinei vârf de gamă. Clienţii vor putea alege între un V6 supraalimentat de 3.0 litri cu 268 CP şi între un V8 aspirat de 372 CP. Versiunile TDI vor fi oferite pentru motoare V6 şi V8.

Comentarii (9)

  • ce fain ii, tulai!
    pun pariu ca 5 din 10 cititori automarket (spun 5 din 10 pentru ca restul de 5 sunt posesori de jetta 1.6 mpi alb golf 1.6 mpi alb,1.9 tdi gri si passat 2.0 tdi negru si astia nu stiu multe din pacate) ar putea sa deseneze noul a7 cu usurinta. Se ia una bucata coala a4, se ia o imagine cu a6 si se adauga o cocoasa mare in partea din spate. Apoi pentru ca asemanarea sa nu fie asa mare cu a6 se schimba farurile alea plictisitoare de a6 cu cele de la vechiul noul a8 si avem un model nou audi, un model ce va marca istoria auto.

    Puteti incepe prin a trimite schitele prin intermediul functiei "feedback" din partea dreapta.

    Bafta.
    12 18
  • ...n-am inteles nimic...ce-i cu filmuletu asta...
    9 9
  • bravo fah! Audi si Vw is cele mai buna!
    0 18
  • :))
    in stilul caracteristic audi e filmuletul:)))) apa de ploaie..nada pt fraieri sau ce mai vreti voi!! va dati seama cati "copii" nu o sa poate dormi pana la 26 la lansare?:))))
    10 2
  • @ all
    tot ce sper e sa soseasca si BMW GRAND COUPE cat mai repede pe piata sa mai avem si noi parte de niste 'versus-uri' de domne ajuta....
    A7 va fi in proportie de 80% un A5 sportback alungit.......corectatima daca gresesc........
    10 3
  • @tzenu_bmw
    Cum sa fie bai baiatule "80% Audi A5 Sportback" cand in continutul informatiei scrie "noul model Sportback a fost dezvoltat pe o platformă modificată a limuzinei vârf de gamă", adica va avea la baza plaforma de A8!

    P.S.: Un filmulet de prezentare modest, chiar nimic interesant.
    5 6
  • @C-G-C
    numi spune tu mie ca noul A7 sportback a fost construit(proiectat ) de la 0.......
    si vom vedea peste cateva zile care are dreptate.......
    cand am zis ca 80% mam referit la design(nu la marime sau calitate).
    si intradevar noul A7 va fi o copie mai mare si mai luxoasa a actualului A5 Sportback
    daca masina de serie va arata 90% ca si prototipu.......jos palaria audi va da lovitura cu masina asta.......
    7 0
  • A7 BEST
    o sa fie o bijuterie.multi ar vrea sa isi permita un audi dar din pacate putin il au.asa ca respect AUDI.
    1 11
  • o idee despre cum va arata
    http://www.youtube.com/watch?v=v6_L8pcQ-sw&feature=related
    1 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru