OFICIAL: Audi lanseaza la Detroit conceptul A7

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 16.12.2008
Conceptul care va anticipa versiunea de serie a coupe-ului A7 va debuta oficial in cadrul Salonului de la Detroit.

Intr-un comunicat de presa emis astazi de oficialii Salonului Auto de la Detroit se arata ca Audi va dezvalui, in cadrul evenimentului american, conceptul care va sta la baza viitorului A7. Intentia constructorului din Ingolstadt a fost anticipata de mult timp de presa de specialitate, anuntul de astazi fiind practic o confirmare a zvonurilor.

Conceptul va anticipa primul coupe cu patru usi din istoria constructorului german, versiunea de productie a modelului A7 urmand sa concureze cu un pionier al acestui segment, Mercedes CLS. Desi data lansarii versiunii de serie nu a fost publicata de Audi, ne putem astepta ca noul A7 sa debuteze in cursul anului viitor, ca un model 2010.

Standul germanilor va mai gazdui o premiera foarte importanta si anume versiunea de top a modelului sportiv Audi R8. Cel mai puternic R8 creat de Audi va oferi 525 de cai putere si un cuplu motor de 530 de Nm, resursele fiind extrase cu succes dintr-un motor V10 de 5.2 litri.

Cele doua premiere mondiale vor imparti standul cu actualul Audi Q5, variantele coupe si roadster ale sportivei TTS dar si o versiune de 300 de cai putere a modelului A6.

via | ZerCustoms

Taguri: A6, A7, Audi, CLS, Mercedes, R8 V10, TTS

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru