Oficial: Iata noul Bentley Continental GTC Speed!

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 06.01.2009
Bentley a dezvaluit astazi noul Continental GTC Speed, capabil sa dezvolte 610 cai putere si sa atinga o viteza maxima de 322 km/h.

Spionat indelung de cei mai experimentati fotografi pe celebrul circuit de la Nurburgring, Bentley Continental GTC Speed isi face intr-un final aparitia triumfal. Debutul oficial al noii limuzine sportive decapotabile va avea loc la Salonul Auto de la Geneva, insa Bentley si-a dorit sa rasplateasca asteptarea fanilor inca de pe acum, cu un set de fotografii si informatii oficiale.

Asa cum probabil multi anticipau, varianta cabrio a coupe-ului Speed va dezvolta 610 cai putere, obtinuti din acelasi motor W12 biturbo de 6.0 litri. Cu asemenea resurse sub capota, noul GTC Speed va fi capabil sa sprinteze de la 0 la 100 de km/h in 4.8 secunde si sa atinga o viteza maxima de 322 km/h.

Elementele de design noi nu sunt foarte numeroase, diferenta fiind facuta doar de franele din carbon ceramic, jantele de 20 de inch, tevile de esapament mai largi si volanul cu trei spite.

Potrivit oficialilor Bentley, noua varianta introdusa va cumula doua treimi din volumul de vanzari estimat pentru modelul Continental Gt Speed si va fi vedeta standului britanic in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru