OFICIAL: Lamborghini a prezentat noul Reventon Roadster

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 15.09.2009
Lamborghini a dezvaluit noul Reventon in versiunea decapotabila la Salonul Auto de la Frankfurt. Modelul costa 1.1 milioane de euro si va fi construit in doar 20 de exemplare.

Producatorul de nisa din Sant’Agata a dezvaluit noul Reventon Roadster in cadrul standului sau de la Salonul Auto de la Frankfurt. Roadsterul exclusiv de la Lamborghini are un motor V12 de 6.5 litri si dezvolta 670 CP la 8.000 rpm. Cuplul motor maxim este de 660 Nm si este atins la 6.000 rpm. Modelul poate accelera de la 0 la 100 km/h in 3.4 secunde si poate sa atinga o viteza maxima de 330 km/h. Noul Lamborghini Reventon Roadster are o transmisie eGear secventiala si un sistem de tractiune intregrala cu un vasco-cuplasj care dozeaza cuplul motor intre cele patru roti.

Lamborghini va construi doar 20 de exemplare ale modelului Reventon Roadster, iar fiecare va costa 1.1 milioane de euro, fara TVA. Modelul va fi disponibil incepand cu luna viitoare, iar perioada de asteptare pentru unul este inca neanuntata. Caroseria este construita din fibra de carbon si otel de inalta rezistenta si ii confera lui Reventon Roadster un nivel ridicat de rigiditate structurala, in timp ce are o masa de 1.690 kilograme, cu doar 25 kg mai mult decat Reventon Coupe.

Lamborghini Reventon Roadster are o lungime de 4.7 metri si o latime de 2.1 metri.

Inaltimea modelului este de 1.1 metri, pe cand ampatamentul este de 2.7 metri. Cei doi pasageri ai modelului italian de nisa stau foarte aproape de sosea, dar suspensia are un sistem special care poate ridica garda la sol pentru a usura evitarea unor obstacole minore care pot fi intalnite zi de zi.

Via | Lamborghini

Comentarii (5)

  • superb..
    ...e un cuvant care nu poate descrie aceasta masina. La fel ca si varianta cu acoperis..magnifica.
    5 0
  • WapSter
    excelent
    Dar se putea si mai bine!!!
    0 0
  • lateralul e fenomenal
    incredibila, o opera de arta
    0 0
  • TZENU BMW
    UITATI DE ALTA MASINA
    pagani,koniggseg..........nici vorba frate asta e cea mai hardcoure sportiva . Arata bestial a la OZN
    0 0
  • Reventon
    cand vre'odata sa scoata si ferrari asa ceva >:)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru