OFICIAL: Lexus LF-Gh Concept prezintă liniile viitoarelor modele nipone

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 13.04.2011
Viitoarele modele nipone de segment mediu şi mare vor beneficia de un design derivat direct din cel al supercarului LF-A. Conceptul LF-Gh, prezentat astăzi, certifică acest lucru.

Lexus a prezentat astăzi primele imagini ale conceptului LF-Gh, un prototip care promite să revoluţioneze designul, stilul şi sistemele de propulsie ale sedanurilor premium disponibile pe piaţă în acest moment. Conceptul va fi lansat în premieră mondială în cadrul Salonului Auto de la New York.

Denumirea sa este un acronim derivat din "Lexus Future Grand Touring Hybrid", iar maşina promite să stea la baza noii generaţii de modele de segment mediu şi mare ale constructorului nipon, începând cu noua generaţie GS. Designul său atinge noi orizonturi pentru Lexus, partea frontală fiind e evoluţie a liniilor de pe supercarul LF-A, cu modificări care ating mai ales zona grilei faţă.

Deşi imaginile generale cu interiorul lipsesc din lista de fotografii publicate de Lexus în cursul zilei de astăzi, designerii mărcii promit un "interior Lexus 100% nou şi futuristic, care adună multe elemente moderne de ultimă oră". Deocamdată, ne putem face o idee despre cum va arăta interiorul viitoarelor modele Lexus din cele câteva detalii publicate de Lexus în galeria oficială.

via | Lexus

 

Comentarii (5)

  • urata
    SPER SA NU AIBA FATA AIA IN PRODUCTIA DE SERIE(profilul se aseamana cu o alta masina celebra,nu spun care va las pe voi sa ghiciti)
    6 4
  • ronnie
    re serd
    Poate seria 5?am ghicit?
    5 3
  • ABSOLUT HIDOASA
    partea frontala parca e desenata de un individ obsedat si violent
    4 1
  • Victor
    Jalnic,spate de la vechea serie 5,fata de Audi tunat de un cocalar..ce sa mai au uitat sa ii puna 5 cercuri,5 ca sa nu ii ia astia cu drepturi autor..

    Din pacate ai stricat o masina foarte frumoasa ce este actualul GS..asa ca tot o pozitie periferica o sa ocupe pe piata.
    3 2
  • RONNIE
    Esti aproape,dar seria 7 e adevaratul reper,daca pana mai deunazi erau inspirati de Mercedes,acum se inspira de la noul nr.1 mondial in clasa,
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru