OFICIAL: Mercedes E-Klasse by Brabus

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 27.03.2009
Tunerul german Brabus a anuntat noul sau pachet pentru Mercedes E-Klasse.

Germanii de la Brabus au pregatit un pachet pentru noul Mercedes E-Klasse sedan. Noul sedan de clasa medie superioara de la Mercedes-Benz a fost modificat integral de catre cei de la Brabus. Astfel, modelul a primit un pachet estetic exterior, un set de modificari la motor, frane si suspensie, iar interiorul a primit o serie de accesorii cu accent sportiv.

Designerii Brabus au creat un pachet aerodinamic care amplifica liniile caracteristice ale noii clase E si ii imbunatatesc coeficientul aerodinamic. Puntea fata ofera acum o apasare aerodinamica mai mare prin intermediul noii bare de protectie cu un spoiler integrat. Aspectul agresiv al noului element este conturat de eleganta pe care o confera noile lumini de pozitie cu LED-uri cu care designerii Brabus au echipat noul E-Klasse.

Brabus a marit cilindreea mtorului V8 al lui E500 la 6.1 litri si au reusit sa obtina 462 Cp la 6.200 rpm si un cuplu motor de 615 Nm la 3.100 rpm. Pentru a putea pune pe sosea mai eficient puterea suplimentara, Brabus i-a oferit lui E-Klasse un diferential autoblocant.

Astfel, Brabus E-Klasse poate accelera de la 0 la 100 km/h in 6.1 secunde, iar viteza maxima a acestuia este de 305 km/h. Inginerii Brabus vor oferi un kit si pentru motoarele diesel, acesta fiind orientat catre economia de carburant si emisii mai reduse.

Pentru toate motorizarile, Brabus ofera un sistem de evacuare dublu construit din otel inoxidabil. Interiorul lui E-Klasse a primit o nota sport de la designerii Brabus. Astfel, modelul se poate mandri cu un volan sport imbracat in piele, ornamente cromate pentru praguri, precum si o gama noua de tapiterie din piele.

Via | AutomobilesReview

Comentarii (3)

  • kircherer
    kitul celor de la kircherer pare mai frumos, o combinatie intre brabus mecanica si kricherer exterior ar fi superb :)
    0 0
  • iulian
    6.1 sec
    6.1 secunde.......pai asta este o vesnicie pentru un brabus.....
    0 0
  • UAAAAAAAAA !!!!!
    Sa moara mamaaaa ce fel eee !!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru