OFICIAL: Noua generaţie Lexus GS - primul teaser

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 05.08.2011
Lexus a publicat astăzi primul teaser al viitorului GS, model de segment E, destinat a se bate cu BMW Seria 5 şi Audi A6. Debutul oficial va avea loc în data de 19 august.

Luna aceasta, mai exact în data de 19 august, Lexus pregăteşte o surpriză de proporţii în cadrul Concursului de eleganţă desfăşurat la Peeble Beach. Constructorul japonez va dezvălui noua generaţie a modelului GS, sedanul său destinat a se bate cu nume grele precum Audi A6, BMW Seria 5, Infiniti M sau Mercedes E-Klasse.

Pentru a pregăti terenul şi pentru a mai îndulci aşteptarea fanilor, Lexus a publicat un teaser care trădează liniile frontale ale maşinii şi promite un design foarte apropiat de cel al conceptului LF-Gh. O demonstrează conturul grilei faţă şi luminile LED, elemente regăsite şi pe conceptul care inaugurează o nouă filosofie de design, botezată L-Finesse.

Noua generaţie a sedanului de clasă E va păstra caracterul ecologic al întregii game Lexus, ceea ce înseamnă că sub capotă vom regăsi un tren de rulare hibrid, furnizat de părintele Toyota şi folosit deja pe fratele RX450h. În premieră, japonezii vor introduce şi un motor diesel, esenţial pentru un succes european al modelului. 

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru