OFICIAL: Noul Chevrolet Camaro

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 22.07.2008
Chevrolet a publicat primele imagini si informatii oficiale cu noul muscle-car din gama sa: Camaro.

Esential

422 de CP are versiunea de top care echipeaza noul model Camaro.

Chevrolet a dezvaluit noul model sport Camaro, un muscle-car care rivalizeaza cu Dodge Challenger si Ford Mustang.

Noul Chevrolet Camaro este disponibil in trei versiuni: LS,LT si SS. Versiunile LT si SS beneficiaza de un kit sportiv pentru exterior, denumit RS, care include jante de 20 inch, blocuri optice speciale si un spoiler cu un desihn unic pentru partea din spate.

Sub capota, Chevrolet a pregatit mai multe versiuni de motorizare. In varianta standard, vorbim despre o unitate V6 de 3.6 litri cu 300 CP si cuplu maxim de 370 Nm.

Varful de gama pregatit pentru varianta cu cutie de viteze manuala este asigurat de un V8 de 6.2 litri cu 422 CP si cuplu maxim de 553 Nm. Pentru versiunea echipa cu cutie de viteze automata in sase trepte, Chevrolet a pregatit un V8 de 6.2 litri, dotat cu o putere de 400 de cai si un cuplu maxim de 535 Nm.

Noul Camaro vine cu o serie de imbunatiri de ordin tehnic, cum ar fi suspensie independenta si sistem de control al stabilitatii, iar pentru versiunea SS este prevazut un sistem de control al demarajului.

La interior, noul Camaro este prevazut cu functii multimedia de ultima generatie, cum ar fi Bluetooth, sistem de sonorizare Boston Acoustics si radio XM Satellite.

Via | GM 

Comentarii (5)

  • gogu infologu
    beton!!!
    that shit is hot!!! really I'll buy one
    0 0
  • george
    BRAINLESS MUSCLE...
    "Noul Camaro vine cu o serie de imbunatiri de ordin tehnic, cum ar fi suspensie independenta si sistem de control al stabilitatii, iar pentru versiunea SS este prevazut un sistem de control al demarajului."

    Astea da mostre de inalta tehnologie...mai ales suspensia independenta...trebuie ca sunt tare mandri de ei inginerii americani ca au putut sa doteze masina cu ceva atat de avangardist...ca sa nu zic de-a dreptul futurist...
    0 0
  • marius
    :D
    nu vreau sa par rautacios...dar chiar nu mi`ash cumpara o mashina a carei guri de ventilatzie laterale seamana cu cele din Logan :))...in rest n`am cuvinte.
    0 0
  • maragogype
    farmecul designului american
    Design genial ,exterior dar mai ales interior .In traditia americana . Daca nu se face de ras in curbe si nu umbli cu canstra in portbagaj ,poate concura cu succes orice masina din clasa ei , parerea mea
    0 0
  • americani idioti ;)
    alea da dotari iti tipic american forta bruta , mess brain . la aceiasi bani iti cumperi 1 japoneza , EVO 9, EVO 10 , care e mai buna , cat despre designul no com e super tare ;),
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru