OFICIAL: Noul Mitsubishi Outlander facelift

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 10.11.2009
Mitsubishi pune pe Outlander "fata" inaugurata pe Lancer si continuata pe Colt, incluzand astfel SUV-ul sau in noua identitate vizuala a marcii.

Dupa ce acum o luna am vazut in premiera noua fata a lui Outlander in versiunea sa chineza, Mitsubishi a prezentat astazi primele imagini cu versiunea facelift a SUV-ului in varianta pentru restul lumii. Noul model preia liniile frontale depe Lancer si Colt, acestea acaparand putin cate putin intreaga gama a constructorului japonez. Vorbim de grila trapezoidala si de blocurile optice frontale care reprezinta noua identitate vizuala a marcii nipone. In habitaclu, Mitsubishi propune noi materiale de calitate care inlocuiesc panourile anterioare din plastic.

Pe langa noutatile estetice, faceliftul lui Outlander iese insa in evidenta prin noua cutie de viteze cu doua ambreiaje TC-SST (Twin Clutch - Sport Shift Transmission) disponibila pana acum doar pe Lancer Evolution X. Aceasta este cuplata cu motorul diesel DI-D de 2.2 litri cunoscut deja pe Outlander in versiunea pre-facelift.

Noua transmisie pune la dispozitia clientilor Mitsubishi un set de clapete in spatele volanului si doua moduri de functionare, Normal si Sport, imbunatatind in acelasi timp performantele ecologice ale motorului diesel, ale carui emisii de CO2 ajung acum la 192 de grame/km.

In plus, consumul mediu mixt al modelului japonez echipat cu motorul DI-D de 2.2 litri coboara cu 5% fata de versiunea cu transmisie manuala.

via | Mitsubishi

Comentarii (6)

  • ....
    Interesant model.

    E frumoasa masina.Imi place cum se prezinta.
    7 1
  • Patrick
    poza 3
    interesant e faptu ca la a treia poza este postat modelul vechi! Observati?
    2 0
  • mda....pt ca linia laterala si spatele vor fi la fel.....doar fatza va fi imprumutata pt a doua oara de la lancer dupa ce si colt a imprumutato.....nu e urata da asta nu inseamna ca trebuie sa o pui pe toate modelele ce le ai in portofoliu.....
    1 2
  • Voiculescu
    Razvan-Emil
    Foarte tare. Abia astept sa-l conduc.
    2 0
  • Grila
    Din poza mica parca seamana cu peugeot doar ca nu are feliatorul in priza........
    0 2
  • BaditzaEx
    @cristy09
    peugeot si citroen , vrei sa spui ca seamana pt ca ei au preluat de la mitsubishi asa cum au preluat si mitsubishi i-miev
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru