OFICIAL: Porsche va lansa Panamera hibrid

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 07.12.2009
Porsche a anuntat ca va lansa la sfarsitul lui 2011 o versiune hibrida a modelului Panamera. Confirmarea oficial a venit in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Porsche a profitat de editia de anul acesta a Salonului Auto de la Los Angeles pentru a anunta oficial lansarea unei versiuni hibride a modelului Panamera.

Potrivit primelor speculatii, sedanul german ar urma sa imparta mai multe componente cu viitorul Cayenne hibrid, dezvoltat pe a doua generatie a SUV-ului. Cu toate acestea, trenurile de rulare ale celor doua modele vor avea o structura diferita, Panamera urmand sa nu beneficieze de tractiunea integrala pe care o vom regasi pe Cayenne.

Sub capota viitorului Panamera se va regasi un motor pe benzina V8, ajutat de o unitate electrica si de sisteme care vor incerca sa reduca consumul si emisiile. Nu este exclusa nici posibilitatea utilizarii unei versiuni V6, in cazul pietelor de pe Batranul Continent.

Data de lansare a versiunii ecologice Panamera nu a fost momentan anuntata, insa hibridul nu va fi vazut pe strada mai devreme de 2011.

via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru