OFICIAL: Posterul oficial al Salonului Auto de la Frankfurt

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 12.06.2009
Organizatorii Salonului Auto de la Frankfurt au dezvaluit astazi posterul oficial al evenimentului ce va avea loc la mijlocul lunii septembrie.

Esential

700 de expozanti vor participa in cadrul editiei de anul acesta a Salonului Auto de la Frankfurt.

Desi mai sunt aproximativ trei luni pana la deschiderea oficiala a Salonului Auto de la Frankfurt, organizatorii germani au decis sa publice deja posterul oficial al evenimentului. Asemeni celui de la Geneva, editia de anul acesta preia tema mainii care contureaza un obiect, de aceasta data fiind vorba despre o masina si nu despre o inima, ca in cazul salonului elvetian.

Editia de anul acesta a Salonului de la Frankfurt isi va deschide portile in perioada 17-27 septembrie si va gazdui standurile a peste 700 de expozanti. Dintre acestia, 60 de participanti vor fi constructori auto, care au anuntat deja premiere importante cu aceasta ocazie.

Cele mai anticipate premiere vor fi noile BMW X1 si Seria 5 GT, Jaguar XJ, Saab 9-5, Peugeot 308 RC Z Coupe, Opel Astra si Meriva, Aston Martin Rapide, Ferrari F450 si cel mai probabil Mercedes SLS AMG Gullwing.

via | OICA

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru