Oficial: Prima schita cu viitorul Opel Astra

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 08.09.2008
Opel a publicat prima schita oficiala a noii generatii Astra, asteptata sa debuteze anul viitor la Salonul de la Frankfurt.

Dupa mai multe fotografii spion si o serie de speculatii privind data lansarii noii generatii, Opel satisface rabdarea fanilor Astra cu o schita a viitorului inlocuitor.

Asteptata in 2009 la Salonul Auto de la Frankfurt, a sasea generatie a modelului Astra va incerca o noua abordare a publicului si patrunderea pe un segment diferit, cel premium, asemeni noului Insignia. Opel a decis sa publice astazi prima schita oficiala a viitorul Astra si sa puna capat speculatiilor si informatiilor eronate.

Pentru a putea tinti cat mai sus in sectorul Premium, noul Astra va beneficia de pe urma noilor sisteme de siguranta regasite pe Insignia: Front Camera System, Adaptive Front Lightning, Lane Departure Warning si Traffic Sign Recognition. La interior, Opel va gandi o linie care sa uneasca plansa de bord cu portiera si o serie de elemente care, impreuna cu materialele mai bine finisate, sa dea senzatia unui model din clasa premium.

Pentru inceput, Opel Astra va fi dezvaluit doar sub forma de hatchback, celelalte derivatii ale caroseriei urmand sa debuteze la sarsitul anului pe baza aceleiasi platforme Delta.

La nivelul motorizarilor nu se vor opera insa prea multe modificari, variantele de caroserie ale viitorului Astra urmand sa fie echipate cu propulsoare mai ecologice.

Productia va incepe undeva spre sfarsitul lui 2009 si va fi asigurata de uzina Ellesmere Port.

via | WorldCarFans

Taguri: Astra, Insignia, Opel

Comentarii (4)

  • dadada
    ATENTIE ! AMERICANII NU STAU PE LOC !
    0 0
  • pt alex
    adica nemtii!
    0 0
  • ?
    cam putine informatii.
    0 0
  • Mini-romanu'
    @alex si cgc
    Amandoi aveti dreptate partial. GM este american si detine brandu' german insa in acelasi timp detine si vauxhall etc. astfel ca astra se vinde in diferite tari sub diferite nume.

    Oricum, observ progrese majore in design de catva timp si asta cred ca se observa si in vanzari.

    Mai ramane sa faca motoare mai eficiente (ca fiabile sunt) ca sa nu ramana de caruta ...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru