OFICIAL: Primele imagini cu noul Kia Cee’d facelift

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 10.08.2009
Kia a dezvaluit versiunea facelift a lui Cee'd si Cee'd SW. Modelele vor fi prezentate la editia 2009 a Salonului Auto de la Frankfurt.

Coreenii de la Kia au dezvaluit primele imagini oficiale cu facelift-ul celui mai bine vandut model al lor in Europa - Cee’d. Alaturi de versiunea hatchback, coreenii au dezvaluit si facelift-ul versiunii SW, care a primit modificari similare. Ambele modele au primit noua grila fata care va fi folosita in intreaga gama Kia, care are rolul de a sublinia ADN-ul marcii. Noile Cee’d hatchback si Cee’d SW vor fi dezvaluite publicului la Salonul Auto de la Frankfurt.

Pe langa grila fata noua, capota lui Cee’d a fost si ea modificata, iar blocurile optice au primit o forma mai proeminenta. Oglinzile laterale au primit semnalizatoare, iar partea din spate a primit un set de stopuri noi. Desi primele imagini cu Cee’d facelift nu prezinta si interiorul acestui model, coreenii au schimbat si habitaclul acestuia. Consola centrala are un design mai intuitiv, iar sistemul audio suporta si o conexiune Bluetooth.

Gama Kia Cee’d a primit o suspensie revizuita complet, iar nivelul de echipamente standard a fost ridicat.

Facelift-ul lui Cee’d poate fi echipat si cu un sistem ISG, care reduce emisiile de CO2 la doar 110 grame per kilometru. Intreaga gama Cee’d are emisiile scazute cu 5% gratie modificarilor operate trenului de rulare si propulsoarelor.

Kia Cee’d facelift este cu 25 de milimetri mai lung decat prima versiune a acestei compacte, iar aspectul sau distinctiv ii confera o prezenta mai puternica pe sosea. Spiritul puternic va fi prezentat si de noul volan si de ceasurile de bord cu fundal rosu. Tehnologia ISG va fi implementata si pe motorul diesel de 1.6 litri, iar sistemul ESP a primit o functie hill-holder. Pe langa asta, motorul diesel de 1.6 litri va primi o noua transmisie manuala cu sase trepte.

Via | Kia

Comentarii (31)

  • Stelian_Opincariu
    Un design remarcabil..........pot spune ca mai mult e pentru barbati decat pentru femei.........mi se pare ca seamana cu Ford Focus facelift.....exact seamana cu Focus.
    8 26
  • un fan
    Kia
    nu prea mia placut nici generatia trecuta...si asta e cam la fel
    13 10
  • Trebuie sa ma obisnuiesc
    E na :) Sunt curios daca la interior au schimbat ceva. E dragut cel care e acum.
    8 7
  • absolut banal... masina coreana ! ce sa te astepti...?
    14 11
  • masina pt tocilari
    daca vrei sa treci neobservat, asta-i masina ideala!
    14 14
  • Rodallega
    Pt cei care vor atentie
    Corect....are dreptate daca vrei sa treci neobservat.....de aia zic sa va luati un bmw din 86 cu toba care se loveste de asfalt si cu manelele la maxim.....nu de alta...dar sa te observe lumea:)))))))))))))))))))))))))))))))))
    27 7
  • Ceed este o masina buna, de la facelift ma asteptam la ceva mai agresiv, cred ca a dezamagit putin
    14 4
  • imi place cum a iesit faceliftul.

    @Rodallega - ai uitat de varianta prin care cei care nu isi permit o toba aftermarket, scot de tot toba :))
    10 3
  • @Rodallega
    la kia nimic nu e exclus... ar putea ajunge in starea care o descrii tu mult mai repede decat putea ti-ai imagina...
    8 6
  • naspa
    prima generatie a aratat bine si a facut KIA sa 'scoata capul' in Europa... insa facelift-ul asta e NASPA rau... parca un facelift trebuia sa faca masina sa arate mai bine, nu mai rau...
    8 3
  • florin
    kia
    urat facelift... mult mai frumoasa generatia anterioara!
    8 5
  • China In Her Eyes
    She has:China in her eyes - can't you see it
    China in her eyes - can't you feel it
    China in her eyes - a secret smile :))
    9 5
  • watergator
    facelift: un ruj de buze
    Daca te uiti la tendintele facelift ale KIA si Hyundai (in esenta una si aceeasi marca) vei vedea: grila mai sportiva, oglinzi cu semnalizare si... suport ipod
    Problema consta in faptul ca modelele de start au fost destul de reusite (Ceed si Accent), iar pentru clasa de pret in care se incadreaza, mai mult nu se poate cere de la un facelift
    Astept cu nerabdare faceliftul de la Insignia... oare ce-ar putea fi faceliftat la un superlativ de berlina ?!
    4 2
  • clarkson
    -
    Destul de reusit, au pus aceeasi grila ca la Kia Forte si Kia Optima. Erau acuzati pana acum coreenii ca nu au identitate de marca, acum incearca sa si-o construiasca. Bineinteles ca nu trebuie sa placa la toata lumea.
    3 6
  • nasoala
    urata masina cam nu are nimic atragator la ea.o masina dedicata celor pana in 25 de ani.am mai si vazut cativa care incearca si un asa zis "tunning" pe ele-si mai urate.potential tunnning 0. in concluzie e naspa...my opinion...
    6 6
  • A good one!
    E ok nici urata nici frumoasa.Daca isi pastreaza calitatea si garantia sunt mult peste renault.Din cifrele de pe siteul APIA au fost luni in care au vandut destul de aproape de Renault se pare ca romanu a inceput sa mai deschida si ochii.
    5 9
  • Ceed
    Sper sa fie in continuare cel putin la fel de ieftina,pentru ca mie mereu mi-a dat senzatia de best buy in clasa compacta.Are foarte multe atuuri si doar cateva puncte slabe,designul este adaptat imaginii de marca pe care Kia incearca sa o contureze de la Magentis facelift incoace.Eu zic sa asteptam sa o vedem si in realitate exista posibilitatea chiar sa ne placa......mai ales Pro Ceed!
    5 4
  • bai jiji a.k.a. prostia omeneasca, mai las-o dracu... nu mai abera atata... tu ai vazut Megane 3 ?!! cum dracu poti sa compari jegul asta de kia cu rafinamentul Megane-ului ?!
    8 4
  • semtex
    Ma intreb daca tot din PET -uri reciclate e facuta... Oricum am inteles ca in fabricile lor lucreaza coreeni cu rude in Beijing !
    6 5
  • nu-mi place
    nu-mi place, in loc sa avanseze dau inapoi, modelul anterior e mult, mult, mult mai reusit! parerea mea...
    6 1
  • kia
    curajos design. imi place si pe ceed's arata bine. masina tinerilor ;)
    0 4
  • kia ?
    la fel de urata si nasoala ca sik primul model
    5 2
  • am si eu
    o kia ceed, e o masina super, insa sa nu va impinga pacatul sa mergeti la Alti Motors bacau, pentru vreo lucrare la autoturismul mai sus amintit ! sunt de o nesimtire si indolenta iesita din comun!

    luati-va ceed cu incredere, sunt masini bune si faine, fara probleme...eu am 55000 km si nu am pus decat motorina la ea...insa feriti-va de dealerul bacauan
    1 5
  • Super masina
    isi merita si ultimul banut!
    raport calitate-pret exceptional, fara gluma.
    cel putin in Bucuresti sunt din ce in ce mai multe, asa am observat.
    2 7
  • @euu
    Nu te relaxa devreme. Nici la Dacia 1310Li n-am avut probleme pana in jur de 60.000km... probleme sunt la ceed... si destul de ciudate... se refera la partea electrica, caseta de directie, calitatea vopselelor folosite... etc, etc...

    http://www.kars.ro/probleme,solutii,marca,39,Kia,0
    5 0
  • marco polo
    @Kata - isi merita ultimul banut?! ei na !! inseamna ca stii ceva ce nu stim noi ! spune-ne si noua care va fi pretul variantei face-lift...?
    2 0
  • ciudata
    Modelul fara facelift arata mult mai bine la partea din fata..in rest se observa ceva schimbari pozitive..dar nu mai are nici o tenta sport sau macar interesanta". imi placea foarte mult modelul curat".
    0 1
  • madman
    e cu 200 de euro mai scumpa
    e cu 200 de euro mai scumpa...p data de 12 am fost cu a mea la revizie...no problem...vroiam sa o skimp cu asta noua...mi-a spus dealerul k se poate comanda deja...
    0 5
  • @madman
    MINCIUNI ! N-ai de unde sa stii ca e numai cu 200 de euro mai scumpa si nici nu se poate comanda !
    1 0
  • madman
    @wta
    du-te frate la kia p aviatorilor sa te comvingi..daca tot nu krezi si zici k spun minciuni....
    0 1
  • Interesant..dar...
    Facelift-ul nu ma atrage deloc. Ma asteptam la ceva mai agresiv...dar au patratit-o mai mult in fata...daca e sa ne luam dupa tendintele din piata, mie unul mi se pare foarte atipic acest facelift...Mi-as lua tot un model actual....iar referitor la comentariile anterioare...daca gasiti o alta oferta de pret mai mica cu dotari, garantie si din aceeasi clasa ...sa ma anuntati si pe mine...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru