OFICIAL: Primul teaser al viitorului Nissan Juke, derivat din Qazana

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 07.01.2010
Nissan a publicat astazi primul teaser al modelului Juke, un crossover compact, derivat din conceptul Juke, care va debuta oficial in cadrul Salonului de la Geneva.

Nissan a publicat astazi prima imagine a crossover-ului derivat din controversatul concept Qazana. Spre surprinderea multora, numele conceptului a fost abandonat, japonezii optand acum pentru o noua titulatura: Juke.

Fanii Nissan vor fi nevoiti sa astepte pana in 10 februarie pentru a putea face cunostinta cu noul model, teaser-ul publicat astazi pastrand inca o doza de mister asupra liniilor generale de design. Prima aparitie publica va avea loc insa la Geneva, in luna martie.

Crossover-ul compact nu va impresiona prin dimensiuni, publicul sau tinta fiind compus din europenii care isi doresc o masina mica, care sa ii inspire si sa pastreze o doza de originalitate.

Simon Thomas, vicepresedintele diviziei de marketing pentru Nissan Europa, a declarat ca "in prezent, majoritatea clientilor isi doresc o masina care sa combine designul inovativ, cu manevrabilitatea buna, cu placerea de a conduce si cu tehnologiile de protectie a mediului, fara a face rabat in materie de versatilitate si aspect practic.

Nissan a incercat sa surprinda starea de spirit a europenilor odata cu lansarea lui Qashqai. Noul Juke incearca sa faca acelasi lucru, lansarea sa fiind bazata pe o serie de studii de piata foarte solide", a incheiat Thomas.

Noul Nissan Juke va fi lansat oficial pe piata din Europa in luna octombrie a acetsui an, productia urmand sa fie asigurata de uzina britanica din Sunderland, locul unde iau nastere si Qashqai, Note si Qashqai+2.

via | autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru