OFICIAL: Primul teaser cu Porsche Panamera

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 15.09.2008
Porsche a publicat primul teaser al modelului Panamera, asteptat sa debuteze pe piata la inceputul anului viitor.

Cu doar cateva saptamani inaintea deschiderii oficiale a Salonului Auto de la Paris, Porsche dezvaluie publicului primul teaser al modelului Panamera. Spionat indelung de majoritatea publicatiilor europene de profil, Panamera isi arata in sfarsit o mica parte din liniile caroseriei.

Se pare ca noul coupe cu patru usi introduce o noua filosofie de design pentru contructorul german de nisa. Blocurile optice fata vin acum cu o forma alungita si cu lumini LED pentru rulare pe timp de zi. Potrivit constructorului german, publicarea acestor imagini partiale coincide cu lansarea unei campanii de promovare in principalele reviste de specialitate si de business.

Noul sedan Panamera va debuta la inceputul lui 2009 si va fi oferit publicului cu mai multe versiuni ale motorului V8, aspirat normal. Mai tarziu, Porsche va introduce si o versiune entry-level propulsata de un motor V6.

Abia in 2010 vom avea ocazia sa vedem pe piata primul Porsche Panamera Hybrid, echipat cu un modul compus dintr-un motor electric si o unitate V6.

Potrivit informatiilor initiale, ambreiajul si motorul electric vor fi pozitionate intre motorul V6 si transmisie, in timp ce bateriile vor fi amplasate in portbagaj. Aceasta arhitectura ii va permite sedanului german sa aiba trei moduri de functionare: hibrid, electric si conventional.

via | CarScoop

Taguri: Panamera, Porsche

Comentarii (2)

  • DAMN!
    Am trait s-o vad si p-asta: GREEN PRODUCT IS PEOPLE!!! Isi aminteste cineva?
    E bine, mai respiram si noi ... da cum o fi sa stai la stop si sa nu se auda nimic de sub capota unui bolid? DAMN!!!
    0 0
  • bbbobbbo
    tacere
    cum sa fie... interesant! Iti dai seama ca toata lumea e obisnuita cand trece un GT pe langa tine sa vibreze asfaltul, sa-ti rupa timpanele, si sa-ti zdruncine plamanii. Plus, sa lase vreo 2 kile de monoxid de carbon.
    E, insa cand accelereaza un Panamera si se aude doar un bazait, e cu siguranta si asta o senzatie care merita incercata
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru